Pengestyringsstrategi for binære opsjoner forklart

Du må være kjent med et gammelt ordtak, "For å tjene penger må du bruke penger". 

Dette kan ikke være mer nøyaktig for binære opsjoner. Hvis du ikke utsetter pengene dine for å kjøpe opsjonene, vil du få fortjeneste. Selv om dette ikke er så lett som det høres ut, må du begynne å investere pengene dine i handel med binære opsjoner for å forstå virksomheten. 

Hvis du ikke er veldig sikker på kjøpet ditt, kan du starte med et lite beløp. Men etter hvert som du fortsetter, blir pengestyringsstrategi en av de mest kritiske skritt for å lykkes på lang sikt

Pengehåndtering-med-binære-opsjoner
Pengehåndtering på handelskontoen din

En effektiv styringsstrategi for binære opsjoner mens du handler på nettet er svært avgjørende for å generere langsiktig bærekraftig avkastning. Det krever at en trader legger vekt på hvor mye penger de investerer i varene de velger å handle.

For å lage en pengestyringsstrategi er det ikke avgjørende å forutsi markedsbevegelsen, men du må stole på solide statistiske data for å spare pengene dine fra å gå ned. Hvis du føler deg forvirret når det gjelder å planlegge en pengestyringsstrategi på egen hånd, kan vi hjelpe deg. 

Hva er pengestyring?

De to kritiske egenskapene til en vellykket handel er pengestyring og risikokontroll. Men det er interessant å vite at disse to funksjonene henger sammen med hverandre. 

Pengehåndtering i seg selv er en måte å kontrollere risikoen for å tape. Disse to handler om hvor smart du spiller, hvordan du kan kontrollere grådigheten din, hvordan du ikke kommer ut fra handelsmarkedet, og hvordan du starter fra grunnleggende og bruker binære opsjoner på lang sikt. 

Pengehåndtering er prosessen med å administrere din totale investeringskapital. For mange er det ikke en fruktbar idé å investere alle pengene sine i binære opsjoner. På samme måte vil mange forstå hvorfor "porteføljestyring" inneholder komponenter av allokering og diversifisering. Men når det gjelder å administrere en bankroll for binære opsjoner, gjelder de samme konseptene.

Pengehåndtering har mange flere fordeler. Det gir traderen en klar visjon om hvor mye som er trygt å investere i binære opsjoner; det gir også en følelse av tilfredshet med at pengene deres er trygge og kan fortsette å handle. 

Risikostyring er en defensiv strategi siden teknikkene som brukes bidrar til å redusere risikoen forbundet med binære opsjoner. Hovedkonseptet med risiko er å motta en høyere belønning. 

Med andre ord, hvis en trader investerer mer i handel med binære opsjoner, er belønningen de vil få etter å ha vunnet enda høyere. Derfor er nøkkelen til å utvikle en vellykket investeringsstrategi avgjørende det beste risikonivået for å oppnå en gitt returprofil.

Beste binære megler:
(Risikoadvarsel: Handel er risikabelt)

Pocket Option - Handle med høy fortjeneste

123455.0/5

Pocket Option - Handle med høy fortjeneste

  • Tar imot internasjonale kunder
  • Høye utbetalinger 95%+
  • Profesjonell plattform
  • Raske innskudd
  • Sosial handel
  • Gratis bonuser
(Risikoadvarsel: Handel er risikabelt)

Pengestyringsstrategier for binære opsjoner:

Ekspertene nevner mange strategier for å gjøre riktig pengeforvaltning i binære opsjoner. Du kan lese følgende vellykkede strategier for å gjøre effektiv pengeforvaltning.

#1 Prosentregel

I henhold til prosentregelen er hver handel alltid X prosent av kontoen din. Med enklere ord investerer du alltid en spesifikk prosent av handelsbeløpet ditt i hver handel. Eksperter sier imidlertid at du kan investere maksimalt 3% av handelspengene dine i hver handel. 

Men mange forsiktige handelsmenn kun investere 1% eller mindre. Dette er best for nybegynnere fordi det er bedre å ikke tape pengene dine hvis du ikke vet riktig strategi. Årsaken til dette er som følger.

  • Det eliminerer gjetting i transaksjonsstørrelse og er kritisk når det gjelder handelspsykologi. Så det er ingen sjanse for hvor mye denne utvekslingen bør være eller la følelsene dine diktere vurderinger for deg. For eksempel kan en undersikker trader investere svært lite selv når sjansene for å vinne er høye, og en overmodig trader kan investere et betydelig beløp selv når sjansene for å vinne er ubetydelige. Denne strategien frigjør tankene dine til å konsentrere deg om det som virkelig er viktig.
  • Dette kalles en prosentregel, da den eneste prosentandelen brukes til å bestemme investeringsterskelen du bør gjøre. Å bruke et bestemt beløp er ikke hensiktsmessig siden størrelsen på handelskontoen kan variere. Men hvis du bruker en prosentandel, vil beløpet også øke med handelsstørrelsen din. For eksempel, når du handler $20 for å gjøre $36, kan det virke som et lite beløp, men når du handler $2000 for å gjøre $3600, vil det absolutt ikke være noen endring hvis det er hva 5 prosent av kontoen din er.
  • Hovedmotivet for å bruke prosentregelen er å få litt erfaring. Hvis du hopper opp til høyere verdier helt fra begynnelsen, kan du få påfølgende tap. Derfor må du være trygg nok før du blir en erfaren trader. Å bruke prosentregelen vil hjelpe deg med å få erfaring. 

En avgjørende del av denne regelen er reguleringen. Akkurat som du fokuserer på å redusere andelen av investeringen i binære opsjoner, bør du også fokusere på å øke den når du får en rettferdig sjanse. For eksempel, hvis du kjøper en opsjon for gull og du vet at den endelige verdien vil øke sikkert, er det ingen mening med å bruke 3% eller 5% av investeringen din. I stedet, du kan ganske enkelt høyne til 6-7% eller enda mer med selvtillit, avhengig av din sikkerhet. Disse tilfellene gir deg en stor fortjeneste.

Men la deg aldri rive med av følelsene dine og gjør feil som kan betale deg mye. Et eksempel er å følge en martingale som strategi. Disse strategiene er kjent for å fullføre karrieren til mange handelsmenn. 

#2 Sette mål

Selv om mange tradere setter et mål om å jobbe effektivt, er det ikke en god handelspraksis hvis du tar råd fra en ekspert. Å sette mål legger press på hjernen din, og du ender impulsivt opp med å ta feil beslutninger. 

Derfor anbefaler vi deg å gjøre gratis handel uten noe mål. Ja, hvis du vil, kan du sette et langsiktig mål for seks måneder eller et år, men å sette det hver dag eller hver uke er ikke en veldig klok strategi for pengestyring. 

Det er ekstremt vanskelig å bli følelsesmessig løsrevet fra handelen din når bestemte profittmål tillegges unødig betydning.

➨ Registrer deg hos den beste binære megleren Pocket Option nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

#3 Beregning av risiko

Med prosentregelen må du holde styr på risikoen i det binære alternativet du vil møte. Å gjøre dette er veldig enkelt. For eksempel har du $1000 på handelskontoen din. Nå, hvis du er det kommer til å investere 5% for hver handel, det er $50 for hver handel inntil du ikke taper eller vinner noe. 

Derfor må du finne og registrere deg hos en megler som vil tillate deg å handle innenfor dine akseptable risikotoleranseparametere. 

Men siden vi har brukt 5% i dette eksemplet, betyr ikke dette at du vil bruke samme prosentandel. Beregningen din vil være basert på risikotoleranse og tilgjengelig kontosaldo. 5% er fortsatt høyere, og hvis du er nybegynner bør du starte med 1% eller enda mindre. 

#4 Forhåndsdefinert risiko

En av de mest interessante fordelene med handel med binære opsjoner er at tapet er fikset. Det maksimale beløpet en person kan tape er bare beløpet han har satt inn. Risiker derfor bare beløpet du har råd til å tape. 

Gjøre to scenarier i tankene dine. En når du vinner alternativet. Men det andre scenariet er at du taper. I den andre betingelsen, beregne tapet og tenk om du ville ha råd til dette tapet. Etter tapet, ville du kunne fortsette å handle? Hvis du får et positivt svar, så bare gå videre. 

Det er ikke overraskende at mange handelsmenn har investert betydelige penger i en enkelt handel uten beregninger. Dermed førte tap av et betydelig beløp til å fullføre sin handelskarriere for alltid. 

#5 Kelly-kriterium

Dette ligner på å beregne sannsynlighet. For eksempel hjelper Kelly-kriteriet med å beregne den optimale innsatsstørrelsen. John Kelly oppdaget først denne prosessen og ble derfor kalt Kelly-kriteriet. 

Kelly utviklet en enkel formel som spesifiserer den beste strategien for ikke-korrelert handel.

I følge John Kelly,

F+ (bp-q)/b

hvor, 

F= brøkdel av dagens portefølje

b = nettooddsen mottatt på handelen

p= vinnersannsynlighet

q= sannsynlighet for å tape

q kan også bestemmes av 1-p

Etter å ha satt denne formelen, bare hvis du får en rimelig sannsynlighet, kan du fortsette med en større sum penger for handelen. 

#6 Perfekt megler

Perfekt megler er de som har svært færre uttaksgebyrer og andre gebyrer. Du kan imidlertid legge merke til at du ikke får 100% av utbetalingen selv etter å ha vunnet. Og til og med må du trekke et visst beløp under uttak og andre online prosedyrer. 

Derfor må du velg en megler med minimumskostnader og maksimal effekt å øke fortjenesten. Noen meglere med lav minimumshandel er IQ-opsjon, Quotex.io, rasealternativ, Binary.com, Binomo, etc. 

Beste binære megler:
(Risikoadvarsel: Handel er risikabelt)

Pocket Option - Handle med høy fortjeneste

123455.0/5

Pocket Option - Handle med høy fortjeneste

  • Tar imot internasjonale kunder
  • Høye utbetalinger 95%+
  • Profesjonell plattform
  • Raske innskudd
  • Sosial handel
  • Gratis bonuser
(Risikoadvarsel: Handel er risikabelt)

Strategi for analyse og forbedring

Den mest underutnyttede delstrategien er en analyse- og forbedringstilnærming. Dette er viktig for å finne de svake punktene i handelen din og hjelper deg å holde styr på dem. Uten denne tilnærmingen er langsiktig suksess langt unna. 

Et binært alternativ er enkelt, men å lære strategiene for å utnytte det binære alternativet best mulig er ikke en veldig lett oppgave. Med tiden du må prøve forskjellige strategier å fortsette. 

Det tar mye tid å forstå hvilken strategi som fungerer for deg og hvilken som ikke gjør det. I tillegg er det så mange alternativer tilgjengelig i disse dager at det virker vanskelig å koble alle sammen. 

Derfor, hvis du ikke analyserer trendene og strategier i binære opsjoner, som nybegynner vil du møte mange komplikasjoner i handel. Men med analyse ser det ut til at komplikasjonsfoldene åpner seg litt etter litt.  

Støtte-og-motstand-med-trendlinjer
➨ Registrer deg hos den beste binære megleren Pocket Option nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

#1 Hvordan analysere

Det er ingen spesiell måte å analysere handels- og forbedringsstrategier på. Den vanligste måten er imidlertid å bruke en dagbok. Bruk handelsdagboken for å notere ned alle aspektene ved dine meninger, tvil og beslutninger. 

Etter å ha investert, kan du registrere hvilke indikasjoner du brukte, tidsrammen, eiendelen og utløpsdatoen. Du kan også registrere din nåværende plassering, humør, tid på dagen, handelsenhet, etc. Når du er ferdig med handelen, skriv resultatene. Hvis du har vunnet, skriv beløpet og de andre tipsene du kanskje vil nevne. 

Nå, etter noen dager eller måneder, kom tilbake til handelsdagboken din, ta ut sidene til den siste handelen din og studer den grundig. Naturligvis vil du finne de svake punktene. 

Disse poengene kan være dumme ting som at du har vunnet flere handler om morgenen enn om ettermiddagen, eller handel var mer vellykket med en PC enn med en mobiltelefon. Du tar ned differansen for fremtidig referanse. 

#2 Finn trendene og identifiser dine styrker og svakheter

Nå som du har tatt ned gode notater, gå gjennom dem alle. Ikke glem å lese rapportene for tapte handler. Det vil hjelpe deg å forstå dine svakheter. Når du har praktisert dette i en betydelig mengde tid, vil du merke endringer, og i mellomtiden vil du få mye erfaring. 

Du trenger ikke å ha en dagbok. Du kan også beholde et skjermbilde av resultatene dine eller vedlikeholde et regneark eller en dokumentmappe, uansett hva som passer for deg. Målet er å følge arbeidssporet ditt. 

Ofte stilte spørsmål:

Hvordan vinner du alltid i binære opsjoner?

Du kan validere vinnerstatistikk og gjøre en grundig due diligence-analyse før du foretar et valg. For dette kan du følge Kelly-kriteriet. Sørg for å unngå en megler som tilbyr å handle på dine vegne. De prøver å få deg til å øke innskuddet ditt og deretter inngå en tapende avtale. Binære opsjonsmeglere tjener bare hvis du taper.

Hva er den mest lønnsomme opsjonsstrategien?

Ifølge eksperter er det å selge out-of-the-money salgs- og kjøpsopsjoner den mest lønnsomme opsjonsstrategien. Denne handelstilnærmingen lar deg tjene en betydelig mengde opsjonspremie samtidig som du reduserer risikoen. 

Hvordan tjener binære tradere penger?

Den vanligste måten de binære handelene tjener på, er ved å prise de binære opsjonene. De andre måtene inkluderer handelsaktivitetene til handelsmenn. Prisstrukturer for binære opsjonsmeglere er vanligvis innhentet fra deres market makers.

Konklusjon: Bruk en pengestyringsstrategi for langsiktig suksess

En god ting med det binære alternativet er at risikoen er under kontroll. Hvis du sammenligner binære opsjoner med andre handelsalternativer, vil pengestyringsstrategi fungerer bedre. Du kan kun investere det beløpet du er komfortabel med, og du trenger ikke å tape noe annet tilleggsbeløp. Og hvis det er igjen, så er det definitivt et lotteri. 

Nå som du kjenner strategiene for å administrere pengene dine mens du handler i binære opsjoner, kan du gjøre det bra på lang sikt. Alt du trenger å gjøre er å handle smart og bruke fornuftig. 

➨ Registrer deg hos den beste binære megleren Pocket Option nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Om forfatteren

Percival Knight
Jeg har vært en erfaren binær opsjonshandler i mer enn ti år. Hovedsakelig handler jeg 60-sekunders handler med en veldig høy treffrate. Mine favorittstrategier er å bruke lysestaker og falske utbrudd

Skriv en kommentar