Hva er en utbetaling for binære opsjoner? Definisjon og eksempel

Binære opsjoner utbetaling - Definisjon og eksempel

Utbetalinger har alltid vært et spørsmål om sladder i binære opsjoner. Disse utbetalingene eller avkastningen er avgjørende for at tradere og investorer skal lykkes i karrieren. Det er derfor å velge den beste utbetalingen for binære opsjoner er en av de viktigste oppgavene i hele prosessen. 

Det er forskjellige utbetalingsalternativer hver aspirerende næringsdrivende og investor får. Hvert alternativ avhenger av flere ting. Før du blir med i et meglerhus, må du velge det beste utbetalingsalternativet. 

Grunner til å velge riktig utbetaling for binær opsjon

Binære opsjoner utbetaling

For å velge riktig utbetaling for binære opsjoner er det flere spørsmål man må stille. Svarene på disse spørsmålene vil avgjøre om du vil vokse i karrieren eller gå i tap. 

Forstå en utbetaling for binære opsjoner

Den estimerte avkastningen en trader vil motta hvis avtalen deres utløper i pengene er kjent som en binær opsjonsutbetaling. (dvs. de estimerer en underliggende eiendels prisverdi riktig).

Hver handel med binære opsjoner gir deg en provisjon på hver handel du gjør. For eksempel, hvis du investerer $100 for en handel og provisjonsfortjenesten er 80%, vil du motta ditt investerte beløp ($100) pluss provisjonsbeløpet ($80) som totalbeløpet. 

Finne de beste utbetalingene for binære opsjoner

Å finne den beste utbetalingen for binære alternativer er en tøff oppgave du må gjøre for å tjene mer. Her er hva du kan gjøre. 

  • Identifiser eiendelene du har handlet ofte 
  • Velg din favoritt utløpstid og alternativtype 
  • Sammenlign de forskjellige utbetalingene for de spesielle kombinasjonene av aktiva, utløp og handelstype. 
  • Gjenta hele prosessen ved behov 

Vanligvis nevner meglere utbetalingsprosent i overskriftene sine som faktisk ikke er oppfylt. For eksempel kan en megler love deg å tilby en 90%-utbetaling på dine handler, men når du registrerer deg for det og gjør en handel, får du vite at utbetalingen kun er 70%. 

For å være klar over alle disse tingene, bør handelsmenn øve seg på Demokontoer for binære opsjoner.  

Finn den høyeste utbetalingen for binære opsjoner lettest

For å få den beste utbetalingen for binære alternativer, må tradere identifisere eiendelene de ønsker å handle i. Og etter det kan de sammenligne forskjellige meglere basert på deres funksjoner, utbetalinger og tjenester. 

Denne prosessen må gjentas regelmessig, og hvis tradere får vite om en ny megler med bedre tilbud og avtaler, bør de utforske muligheten. 

Man må forstå det å sammenligne børshandlede og over-the-counter meglere er svært vanskelig. Så hvis du trenger å sammenligne disse to, vær forsiktig. Ta en titt på definisjon av over-the-counter meglere å få mer kunnskap.

Konklusjon 

Fra artikkelen ovenfor er det klart at utbetalingene som er overskriften av meglere, ikke alltid er de samme i ekte handel. Utbetalingen vil avhenge av flere faktorer, for eksempel handelsstilen, eiendeler som handles og utløpsperioder. 

Skriv en kommentar