Underliggende aktiva i handel med binære opsjoner – Definisjon

Når vi handler med derivater, regner vi selvfølgelig med at prisen stiger betydelig innen en viss tidsperiode. I verden av binære alternativer, dette er nøkkelprinsippet bak å opprettholde en sikker og lønnsom posisjon. Imidlertid er det mye mer med disse mekanikkene enn bare å "forutsi" at prisen på en bestemt posisjon vil forbli bullish i nær fremtid. Derfor er det viktig å forstå definisjonen av det som er kjent som en underliggende eiendel. La oss ta en titt på dette konseptet litt lenger for å forstå viktigheten av denne beregningen.

Binære-opsjoner-underliggende-aktiva
Gull som underliggende aktiva for binære opsjoner

Underliggende eiendeler forklart:

La oss forestille oss at du er ny på markedene og ønsker å bruke en profesjonell trader med binære opsjoner. Det vil være hans eller hennes jobb å sørge for at alternativet ditt vil øke i verdi til et bestemt nivå innen en viss tidsperiode. La oss for eksempel si at du ønsker å plassere deg selv i en binær handel som involverer valutaer. Mer spesifikt, kanskje din megler tror at prisen på dollar vil stige betydelig. Dermed vil den underliggende eiendelen, i dette tilfellet, åpenbart være verdien av dollaren. Eller du kan i stedet ønske å velge et gullalternativ. I dette tilfellet vil den underliggende eiendelen som vil bestemme et overskudd eller tap være pris på spot gull. Du kan også begi deg inn i elektronikkens verden og kjøpe et alternativ hos en stor datamaskinprodusent. Den underliggende eiendelen vil være lager av selskapet. Så definisjonen av dette begrepet gjenspeiler begrepet selv. Det er av denne grunn at enhver bevegelse av en bestemt opsjon vil bli utledet fra verdien av den korrelerte underliggende eiendelen; derfor brukes ofte uttrykksderivatet. 

Binary Options Asset Definition

Eiendeler i binære opsjoner er verdifulle beholdninger som hele handelen er basert på. Som trader må du analysere den svingende aktivaverdien og plassere innsatsen deretter. Hvis du har spådd prisen på en eiendel riktig, vil du tjene penger. Ellers vil du miste handelsbeløpet. 

Finansielle nyheter som rapporter om selskaper og markedsendringer generelt svinger verdien av en eiendel i en gitt tid. 

Typer av underliggende aktiva

Underliggende eiendeler i handel med binære opsjoner er av fire forskjellige typer, dvs. aksjer, valuta, råvare og obligasjoner. Hver av disse eiendelene har sine fordeler og ulemper.

I tillegg har de sine potensielle risikoer. Så det blir viktig for en investor å forstå hver type underliggende eiendel ut og inn for å få en klar forståelse av hva de kan forvente når de handler med dem. 

Populære binære opsjoner handelseiendeler 

Hver binære opsjonsmegler tilbyr ikke lignende eiendeler. Imidlertid er eiendelene nevnt nedenfor de populære i opsjonshandel. 

FOREX

Valutapar som USD/EUR, USD/JPY, EUR/GBP og USD/GBP handles vanligvis i binære opsjoner. Dette er fordi å handle med valuta; du må spekulere i om prisen på en valuta vil være høyere enn den andre eller ikke. 

Aksjer 

Med binære opsjoner kan du handle på aksjer av forskjellige selskaper som Apple, Coca-Cola, Google, og mer. Du kan også investere i lokale aksjer avhengig av megleren du handler med. 

Råvarer 

Du kan gå inn i handelsverdenen for binære opsjoner ved å investere i råvarer som sølv, olje eller gull. Råvarehandel er en investeringsmetode med lav risiko og kan diversifisere den samlede risikoen. 

Indekser 

Med indekser kan du investere i større markeder som DAX, FTSE og S&P. Ved å investere i indekser kan du diversifisere risikoen og tjene mer profitt.

Hvorfor er underliggende eiendeler viktig?

I binær opsjonshandel kan underliggende eiendeler hjelpe tradere til å forstå og sikre risiko. 

Eksempel på en underliggende eiendel

Her er et raskt eksempel for å forstå hva en underliggende eiendel er. 

La oss anta at du investerer i aksjene til et selskap som heter X. Det kan du kjøp 200 aksjer til $120. Her blir aksjene i selskapet den underliggende eiendelen. 

Når handel involverer aksjer, er aksjen til et bestemt selskap den underliggende eiendelen. Men i andre tilfeller blir også valutaer underliggende eiendeler. 

Velge riktig ressurs 

Hver av disse eiendelene har sine fordeler og ulemper. Men du kan minimere muligheten for risiko ved å velge en eiendel som du er kjent med. 

Uansett hvilken eiendel du velger, hold deg kjent med dens økonomiske trender og prissvingninger. 

Hvordan påvirker en underliggende eiendel en binær handel? 

Dette er et kritisk spørsmål å ta tak i, for å forstå forholdet mellom de to kan tillate deg å foreta gode vurderinger. Faktisk er dette en veldig viktig del av bokstavelig talt enhver godt avrundet handelsstrategi. Som du sikkert er klar over, er forutsetningen bak et binært alternativ (ikke for å forenkle) at du vil bli utbetalt med et fast beløp av en spesifikk eiendel, eller du vil ikke motta noe som helst ved slutten av handelen; dermed "binær" karakter av handelen. Så det er åpenbart viktig å være klar over om verdien av en underliggende eiendel bak et bestemt alternativ forventes å forbli bullish.

Med andre ord, du håper at eiendelen (og dermed din posisjon) vil bli mer verdifull. Igjen, vi bør gå tilbake til forekomsten av en binær opsjon i gull. Som vi har sett, vil verdien av den underliggende eiendelen, i dette tilfellet, være prisen på spotgull en gang i fremtiden. Mer diskret, kanskje du har tatt stilling til din binære handel som er kjent som en "kontant-eller-ingenting"-posisjon. Du håper at opsjonen din vil utløpe i overskudd. Så, hva må tas opp? I tilfelle av gull, vil spotprisen avgjøre om du vil være "in the money" når handelen er fullført. Så det vil naturligvis være flere faktorer å ta hensyn til. Verdien av gull vil bli påvirket av svingninger i dollarprisen.

Etterspørselen vil også spille en naturlig viktig rolle. Enhver markedsvolatilitet kan også føre til at verdien av spotgull tradisjonelt stiger ettersom investorer ser etter en trygg havn i tider med opplevd uro. Dette er tre eksempler på forskjellige beregninger som kan påvirke verdien av en underliggende eiendel (og derfor din posisjon i en binær handel i seg selv). En enklere forekomst kan sees i den nevnte binære handelen av aksjen til et bestemt dataselskap. Hvis det er rykter om at dette selskapet snart vil gi ut en ny programvare eller at selv aksjen vil flyte på en større børs, er det sannsynlig at verdien av den underliggende eiendelen vil øke (i hvert fall i et kortsiktig perspektiv). Så å gå inn i en binær handel før slike bevegelser finner sted vil være en utmerket måte å forsikre deg om at du er "in the money" ved utløpet av alternativet ditt.

Dette er det som er kjent som noen eksempler på binære signaler som bør tas opp. Selvfølgelig tar en slik strategi mye tid å utvikle, og selv de mest skarpsindige binære opsjonshandlerne vil ikke alltid ha rett hundre prosent av tiden. Så teorien er å redusere risikoen for at en underliggende eiendel faller i verdi i motsetning til å eliminere denne risikoen helt. Så dette er noen av hovedprinsipper å huske på når du inngår en binær handel. Dette er også de samme grunnene til at mange tradere vil benytte seg av en dedikert megler for å utføre en handel. Disse meglerne er svært kunnskapsrike og vil følge alle de viktigste signalene og markedstrendene etter hvert som de oppstår. På denne måten vil rådene de gir, være mye mer sannsynlig å gi et positivt resultat. For en videre forståelse av dette begrepet finnes det en rekke velskrevne binære opsjonsbøker tilgjengelig for å bidra til å skjerpe ferdighetene dine samtidig som du plasserer deg i en lønnsom og givende posisjon.

Konklusjon 

Å investere i en kjent eiendel kan beskytte deg mot store handelstap. For å velge riktig aktiva kan du øv på en demokonto. Dette vil hjelpe deg å forstå begrensningene og fordelene ved å investere i en bestemt eiendel. 

Bildekreditt: BankofEngland

Se andre viktige artikler i min ordliste.

Skriv en kommentar