Opțiunile binare tranzacționează noroc sau îndemânare?

Timp de mulți ani am funcționat ca un „local” independent viitoare/opțiuni comerciant la etajele LIFFE, atât vechi cât și noi. Unul dintre lucrurile pe care nu le-am putut înțelege niciodată a fost nevoia unor alți localnici, fie că sunt comercianți cu opțiuni sau futures, să treacă la un cazinou în momentul în care piața s-a închis. Pentru unii comercianți, cazinoul părea a fi progresia naturală odată ce tranzacționarea în timpul zilei s-a încheiat. Pentru mine, trecerea de la „casă” la „puner de cană” a fost o anatema pentru îndemânarea și disciplina cerute de mine pe parcursul zilei.

Face comerț cu noroc sau pricepere

Pit Trading

În gropile futures, fiecare comerciant local a avut propria metodologie unică atunci când a determinat direcția viitoare a pieței, momentul intrării pe piață, regulile privind tăierea poziției pierde și momentul părăsirii unei poziții câștigătoare.

Toată această procedură putea și deseori avea loc în câteva secunde, spre deosebire de minute, zile sau chiar luni (ceea ce a fost adesea cazul cu piața de opțiuni care, în general, vedea doar partea din spate a unei poziții la expirare). În caleidoscopul lor de reguli și discipline diferite, localnicii viitori de succes aveau toți un lucru în comun, au îndreptat piața mai des decât au greșit.. Cei care au greșit erau ușor de deslușit, sau poate nu, din moment ce au dispărut din schimb.

În mod clar, au existat viitori localnici „deținători” și „nepotriviți” care funcționează, iar diferența dintre cele două seturi nu poate fi pusă pe seama norocului, „deținătorii” aveau longevitate. Dacă această longevitate nu se bazează pe noroc, atunci succesul viitorului comerciant pe termen scurt trebuie să fie construit pe capacitatea lor, indiferent dacă are rădăcini într-o mai bună înțelegere, să zicem, a analizei tehnice sau într-un al șaselea simț prost definit dezvoltat din starea de spirit. într-o tranzacționare ca, să zicem, un broker corporativ. Acești comercianți pe termen scurt nu sunt Warren Buffets, dar au propria lor capacitate unică de a vedea lemnul din copaci, pentru a putea înțelege „zgomotul” rotațiilor pe termen foarte scurt ale pieței.

Teoria pietei eficiente

Teoria pieței eficiente (EMT) ne-ar face să credem că există o șansă de 50% ca o piață să crească sau să scadă presupunând că toate cunoștințele au fost disponibile pentru toți potențialii participanți pe piață imediat ce au devenit disponibile. Dacă ar fi așa, vechea zicală: „Este mai bine să fii norocos decât să fii bun” ar rămâne în picioare. Ipotezele care stau la baza EMT nu pot exista și nu vor exista niciodată, astfel încât capacitatea de a defini mișcările viitoare ale pieței devine o abilitate dobândită.

➨ Înscrie-te cu cel mai bun broker binar Pocket Option acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Ruletă

Comparați această abilitate dobândită cu cel mai emblematic dintre jocurile de cazinou, ruleta. Aici marginea casei este numărul zero sau dublu zero. Abilitatea operatorului de ruletă constă în a-i determina pe pariori să joace jocul, deoarece este destul de clar slotul în care cade mingea nu poate fi prognozat.

Pentru parior, singurele roluri abil necesare sunt să înțeleagă cât valorează fiecare jetoane (deși această abilitate este probabil un bonus, nu o condiție prealabilă) și să știe să le piardă (scuze, plasează) pe bej.. Dar acestea nu sunt abilități care pot depăși probabilitatea de a pierde la ruletă; jocul la ruleta este un joc de noroc absolut, chiar dacă poate fi distractiv și incitant.

Ruletă

Concluzie: Opțiunile binare sunt noroc sau îndemânare?

În contextul de mai sus, unde stau opțiunile binare? Optiuni binare sunt adesea criticați ca fiind simple jocuri de noroc (deși ca ateu devotat, hedonist și degenerat din toate punctele de vedere, nu pot să văd asta ca fiind o problemă), dar în mod clar nu este cazul. Oricine joacă la ruletă este un jucător de noroc: dimpotrivă, oamenii care tranzacționează opțiuni binare pot juca jocuri de noroc, dar, în egală măsură, pot fi echivalentul unui trader de succes pe termen scurt..

Opțiunile binare nu sunt problema mai mult decât orice alt instrument financiar despre care oamenii speculează este problema. Acei comercianți care câștigă în mod constant bani nu sunt jocuri de noroc; alternativ, acei comercianți care nu au nicio metodologie, nicio disciplină și nicio înțelegere a „zgomotului” pieței sunt jucători de noroc.

➨ Înscrie-te cu cel mai bun broker binar Pocket Option acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Despre autor

Percival Knight
Sunt un comerciant de opțiuni binare cu experiență de mai bine de zece ani. În principal, schimb tranzacții de 60 de secunde la o rată de succes foarte mare. Strategiile mele preferate sunt folosirea sfeșnicelor și a erupțiilor false

Scrie un comentariu