12345
5.0 / 5
Evaluarea echipei Binaryoptions.com Gata de ce poți avea încredere în noi Binaryoptions.com revizuiește serviciile de tranzacționare în conformitate cu liniile directoare și specificații stricte. Brokerii și platformele sunt testate cu bani reali și toate funcțiile care sunt esențiale pentru comercianții binari sunt verificate. Testăm securitatea, oferta, taxele, software-ul, suportul și multe altele în rapoartele noastre de experiență și de evaluare. În calitate de comercianți cu peste 10 ani de experiență, știm exact ce este important atunci când alegem un broker bun și platforme de tranzacționare. Consultați metodologia noastră despre cum să evaluați brokerii.
Retragere
5.0
Depozit
5.0
Promoții
5.0
A sustine
5.0
Platformă
5.0
Randament
5.0

Revizuirea Quotex 2023 – Este sau nu o înșelătorie? – Testarea brokerului

  • Min. depozit $10
  • $10.000 demonstrație
  • Platformă profesională
  • Profit mare de până la 95%
  • Retrageri rapide
  • Semnale

Tranzacționarea cu opțiuni binare vă poate aduce profituri foarte rapide sau pierderi mari. Mulți comercianți sunt interesați să folosească acest produs financiar. Prin urmare, este foarte important să investești cu un broker online de încredere. Quotex.io, Quotex.com, sau qxbroker.com este o nouă platformă de tranzacționare care oferă astfel de servicii.

În această revizuire și testare, voi verifica Quotex pentru dvs. și vă voi spune adevărul despre asta broker binar. Care sunt condițiile de tranzacționare, cum funcționează platforma și cât de repede vă puteți plăti profiturile? Voi răspunde la toate întrebările importante pentru începători cu Quotex. Ar trebui să ai încredere în acest broker și să investești bani acolo? Este o înșelătorie sau nu? – Aflați în recenzia mea sinceră Quotex.

› Înscrieți-vă gratuit cu Quotex acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Informații rapide despre Quotex:

Evaluare: (5 / 5)
⚖️ Regulament:IFMRRC (Centrul de Reglementare a Relațiilor Piețelor Financiare Internaționale)
🏛 Fondat:2020
💻 Platforme de tranzacționare: Platforma web, aplicatii mobile
💰 Depozit minim:$10
💱 Monedele contului:USD, EUR, GBP, BRL, IDR, MYR, INR, KZT, RUB, THB, UAH, VND, NGN, EGP, MXN, JPY
💸 Limită de retragere: Fara limita
📉 Suma minimă de tranzacționare:$1
📈 Suma maximă de tranzacționare:$1,000
⌨️ Cont demo: Gratuit și nelimitat
🕌 islamică cont:da
🎁 Primă:Până la 100%+

Folosește codul „BObroker50” pentru a obține un bonus de depunere 50%
💎 Randament: Până la 95%+
📊 Active:Peste 100 de forex, acțiuni, mărfuri, indici, cripto
💳 Modalitati de plata:Carduri de credit, portofele electronice, online banking, criptomonede
🧮 Taxe:Fără taxe suplimentare
📞 Suport:Chat și e-mail 24/7
🌎 Limbi:Mai mult de 20
› Înscrieți-vă gratuit cu Quotex acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Ce este Quotex? Brokerul a prezentat

Quotex este un nou broker de opțiuni digitale pentru investiții în peste 100 de piețe. Platforma a fost fondată în 2020 și este administrată de Maxbit LLC (proprietar) cu adresa First Floor, First St Vincent Bank LTD Building, James Street, Kingstown, St. Vincent und die Grenadinen unde veți găsi sediul companiei. Este un broker offshore tipic care acceptă toate tipurile de clienți. Puteți tranzacționa pe piețe obținând un randament ridicat de până la 95%, ceea ce înseamnă că investiți $100 într-un grafic EUR/USD în creștere și dacă aveți dreptate într-o anumită perioadă de timp veți câștiga $195. Mai târziu voi intra în detalii pentru a vă arăta cum funcționează exact.

Site-ul oficial al Quotex
Site-ul oficial al Quotex

Brokerul pentru tranzacționare online prezintă o platformă și un software de tranzacționare nou dezvoltate. Platforma este disponibilă pentru desktop și dispozitive mobile. Compania este activă în peste 20 de țări și oferă oferte serviciu de suport în diferite limbi. Nu există atât de multe informații despre companie pe internet, deoarece brokerul este foarte nou. Dar primele impresii pentru mine sunt destul de bune. Platforma Quotex are oferte bune pentru clienți și investitori de pe piețe.

Urmărește recenzia mea completă video:

YouTube

Prin încărcarea videoclipului, sunteți de acord cu politica de confidențialitate a YouTube.
Află mai multe

Încărcați videoclipul

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iSE9ORVNUIFF1b3RleCByZXZpZXcgLSBJcyBpdCBhIHNjYW0/IChUaGUgVHJ1dGgpIiB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC93ZkkwNVZJN0VRND9mZWF0dXJlPW9lbWJlZCIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29wZTsgcGljdHVyZS1pbi1waWN0dXJlOyB3ZWItc2hhcmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
› Înscrieți-vă gratuit cu Quotex acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Avantajele și dezavantajele lui Quotex:

Datorită comparației mele cu alte platforme de tranzacționare, vă voi arăta avantajele și dezavantajele Quotex. Dar rețineți, pe fiecare platformă sau broker; vei gasi cateva dezavantaje. Este foarte greu să-l găsești pe cel perfect.

Avantaje:

  • Gratuit $10.000 cont demo
  • Depozit minim de doar $10
  • Suma minimă de tranzacționare $1, suma maximă de tranzacționare $1.000
  • Randament ridicat până la 95%
  • Interfață ușor de utilizat
  • O mare varietate de active de tranzacționare
  • Execuție rapidă a tranzacțiilor
  • Depuneri instantanee
  • Retrageri rapide și sigure
  • Bonus gratuit (Folosiți codul „BObroker50” pentru a obține un bonus de depunere 50%)
  • Disponibil în multe țări și limbi

Dezavantaje:

  • Fără asistență telefonică
  • Nicio aplicație iOS nu este disponibilă momentan
› Înscrieți-vă gratuit cu Quotex acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Este Quotex reglementat? Reglementarea și securitatea brokerului

Dacă doriți să investiți pe piețele financiare sau în orice tip de produs financiar, vă recomand să utilizați un broker și o platformă reglementate. Atenție la recenzii ca această recenzie Quotex. Este foarte important ca investitorii să aibă o securitate ridicată atunci când investesc în produse financiare. Pe internet, veți găsi o mulțime de fraude și escrocherii atunci când acesta vine la Opțiuni binare comercial. Pentru a evita o înșelătorie sau o fraudă, ar trebui să alegeți a broker reglementat de opțiuni binare.

Din experiența mea, brokerul Quotex este un broker online sigur și securizat. Am testat platforma de mai multe ori și este principalul meu broker de tranzacționare. Depozite și retrageri de bani lucrează foarte repede. Quotex este reglementat de Centrul de Reglementare a Relațiilor Piețelor Financiare Internaționale (IFMRRC) cu numărul TSRF RU 0395 AA V0161. Faceți clic pe număr pentru a vedea licența.

Regulamentul-de-Quotex.io
Regulamentul Quotex (certificat)

Regulamentul FMRRC nu este un regulament al unei autorități financiare oficiale, este un organism de reglementare internațional și independent. Aceasta înseamnă că Quotex nu este reglementat în ceea ce privește reglementările autorităților naționale. În plus, Quotex este o companie oficială cu ID-ul companiei: 226716.

Se pare ca Quotex este un broker sigur pentru investiții. De asemenea, am căutat comentarii negative despre acest serviciu de tranzacționare și nu am găsit recenzii negative despre acest broker. În plus, pentru depuneri și retrageri sunt utilizate numai metode de plată sigure și reglementate. Una peste alta, pot spune că platforma Quotex este un broker sigur pentru investiții online prin utilizarea opțiunilor digitale.

Quotex-funcție-securizată-autentificare-2-factori-1
Quotex caracteristică securizată autentificare cu 2 factori
  • Reglementat de IFMRRC cu numărul TSRF RU 0395 AA V0161
  • Numărul oficial al companiei este: 226716
  • Site/platformă sigur și securizat
  • Este disponibilă autentificarea cu doi factori
  • Metode de plată sigure
› Înscrieți-vă gratuit cu Quotex acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Este legal in tara ta?

Puteți tranzacționa prin intermediul Quotex, deoarece este o tranzacționare de opțiuni binare de încredere. Această platformă de tranzacționare este înregistrată legal și reglementată de o organizație de încredere. Deci, puteți lua în considerare Quotex ca modalitate legală de intrare pe piața opțiunilor binare.

iq opțiune legală sau nu

Cu toate acestea, comercianții din toate țările nu pot folosi serviciile sale, deoarece această platformă poate fi operată din multe țări. Unele autorități de reglementare interzic Quotex să funcționeze în țara lor. Comercianții din aceste țări sunt blocați automat de către broker.

Este Quotex legitim sau nu?

Quotex este cu siguranță legitim și Pot recomanda această platformă de tranzacționare, mai ales în comparație cu alte platforme de tranzacționare. Depunerile și retragerile sunt foarte rapide, fără taxe suplimentare. Puteți câștiga bani cu Quotex și puteți fi în siguranță să îl retrageți în câteva minute sau ore. Am testat singur brokerul și este foarte sigur. De fapt, am făcut mai mult de $ 8.000 de profit. Mai târziu, în acest test Quotex, veți vedea dovada mea de retragere.

quotex legitim sau nu

Comercianți din toată lumea lumea folosește Quotex pentru că este o platformă de încredere. Are o interfață transparentă, simplitate și caracteristici nelimitate care îl fac una dintre cele mai bune aplicații mobile. 

Este Quotex sigur? – Măsuri de securitate pentru comercianți și banii tăi

Când vine vorba de tranzacționare binară, masuri de securitate sunt cruciale în ceea ce privește siguranța banilor tăi. Desigur, doriți să tranzacționați cu un broker binar care vă protejează împotriva abuzului de date și vă face să vă simțiți în siguranță. Din experiența mea, vă pot spune: Quotex face totul pentru a menține un nivel ridicat de securitate pentru comercianții săi. Nu există griji în ceea ce privește siguranța platformei în sine și pentru tine, ca comerciant pe ea.

Vedeți toate informațiile despre securitate:

Regulament:IFMRRC
SSL:da
Protejarea datelor:da
Autentificare cu doi factori:da
Metode de plată reglementate:Da, disponibil
Protecția echilibrului negativ:da
› Înscrieți-vă gratuit cu Quotex acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Revizuirea condițiilor și ofertelor de tranzacționare Quotex (QX Broker).

Cu Quotex puteți investi pe piețele financiare folosind opțiuni binare (o formă de opțiuni digitale). Tehnica este destul de simplă, trebuie doar să faci o predicție corectă a unei mișcări de preț într-un anumit interval de timp (timpul de expirare). Condițiile pentru comercianți și investitori trebuie verificate înainte de a vă înscrie la orice broker. De exemplu, este foarte important ca un trader binar să aibă șansa de a obține randamente mari ale activelor de la broker.

În plus, este important ca ofertele, bonusurile și activele să fie disponibile. În recenzia mea Quotex (qxbroker.com), am verificat fiecare detaliu și vă voi arăta rezultatele.

Informații rapide despre oferte:

Suma minimă de tranzacționare: $ 1
Suma maximă de tranzacționare:$ 1,000
Tipuri comerciale:Opțiuni binare, opțiuni digitale
Data expirarii:60 de secunde până la 4 ore
Piețe: 100+
Forex:da
Mărfuri:da
Criptomonede:da
Stocuri:da
Randament maxim pe tranzacție:95%+
Primă:Până la 100% pentru depozite, concursuri
Bonus de depunere 50% cu cod: „BObroker50”
Timpul de execuție:1 ms (fără întârzieri)
› Înscrieți-vă gratuit cu Quotex acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Depozitul minim Quotex și suma de tranzacționare: Cum să începeți să investiți

Când vrei să începi cu Quotex trebuie să depuneți cel puțin $ 10. The depozitul minim este de $ 10 dar poate verifica prin metodele de depunere. Există diferite metode de plată disponibile, care depind de țara de reședință. De exemplu, comercianții din Europa pot folosi alte metode de plată decât comercianții din SUA.

Pentru a vă oferi câteva informații: dacă sunteți un comerciant european și doriți să utilizați criptomoneda Ripple, trebuie să depuneți cel puțin $ 50. Dacă utilizați MasterCard, suma minimă este de doar 10 $. Acest depozit minim este foarte scăzut în comparație cu alți brokeri online și platforme de tranzacționare. Este ușor să începeți cu $ 10.

depozit minim quotex

De asemenea, suma minimă de tranzacționare este doar $ 1. Puteți începe tranzacționarea cu sume mici de bani. Recomand începătorilor să înceapă cu $ 1 și să vadă cum merge. Dacă nu doriți să investiți bani reali în mod direct, puteți utiliza contul demo gratuit completat cu $ 10.000.

Active și piețe

Quotex oferă pentru tranzacționare:

  • Monede (valută)
  • Criptomonede
  • Mărfuri
  • Indici bursieri
  • (Tranzacționarea în weekend este disponibilă prin diagrame OTC!)

După cum am menționat anterior, Quotex este un broker online foarte nou. Conducerea va upgrade si dezvolta platforma de tranzacționare pas cu pas. Ei plănuiesc să adauge mai multe active pentru tranzacționare pe platformă. Doar mergeți la meniu și puteți alege activul dorit. În prezent, puteți tranzacționa și alege peste 100 de piețe diferite.

Piețele Quotex
› Înscrieți-vă gratuit cu Quotex acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Câți bani poți câștiga cu QX Broker? – Randament (profit)

Randamentul unei tranzacții este limitat la 95%+. De exemplu, dacă investiți $ 100 în EUR/USD și faceți predicția corectă a mișcării, veți câștiga $ 195. Randamentul depinde de activ, timpul de expirare și nivelul contului. Daca esti un membru VIP ca și mine, puteți obține un profit suplimentar de 4% la fiecare tranzacție.

Există mai multe strategii de tranzacționare. Personal, recomand tranzacționarea la orele principale ale bursei și utilizarea activelor lichide pentru investiții. Acestea sunt piețele în care veți obține cel mai mare randament. Dar vei vedea singur dacă mergi pe platformă.

  • Randament (profit) de până la 95%+ per tranzacție
  • Profitul depinde de activul și situația de piață pe care o alegeți
  • Profitul depinde de timpul de expirare

Timp de expirare

Opțiunile binare (opțiuni digitale) sunt limitate la un timpul de expirare. Some brokers offer you to trade only 60-second trades or 5-minute trades. The expiry time is always depending on the broker and what he is choosing to offer to the clients. With Quotex.com you are very lucky. You can choose expiry times between 60 seconds and 4 hours. Everything between is possible. For example, you can choose an expiry time of 2.30 minutes.

Quotex-timp-expirare

Bonusul Quotex (QX Broker) explicat

A primă este gratuit și bani suplimentari sunt în contul dvs. Brokerul vă oferă bani virtuali pentru tranzacționare. Dar nu este complet gratuit pentru că aveți nevoie de o cifră de afaceri (volum) bazată pe bonus. Suma bonusului trebuie înmulțită cu x100. Rezultatul este volumul de tranzacționare pe care trebuie să-l faceți pe platformă înainte de a putea retrage bonusul. Este posibil să obțineți un bonus depunând bani sau folosind un cod promoțional Quotex.

  • Bonus de până la 100%+
  • Bonusul poate fi dezactivat oricând
  • Cifra de afaceri bonus este de x100 (înainte să fie posibilă o retragere)

Obțineți un bonus gratuit la depunere de 50% cu codul nostru promoțional „bobroker50

Cod promoțional Quotex pentru bonus gratuit

Codul promoțional vă permite să obțineți un bonus mai mare chiar dacă depuneți doar $ 100. Cu codul meu promoțional, veți primi un 50% bonus gratuit. Fiți atenți, deoarece codul promoțional este limitat la până la 25 de comercianți noi:

Cod promoțional platforma Quotex: „bobroker50

› Înscrieți-vă gratuit cu Quotex acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Taxe de tranzacționare: Cât costă tranzacționarea pe Quotex?

Permiteți-mi să vă spun unul dintre cele mai bune lucruri despre platforma Quotex: Nu există taxe indiferent ce faceți sau ce activ tranzacționați pe platformă. Acest broker de opțiuni binare nu vă percepe nicio taxă.

Nu există taxe de depunere și retragere. Puteți începe să tranzacționați și să vă reîncărcați contul fără a fi taxat. De asemenea, nu trebuie să plătiți o taxă pentru tranzacționarea mai multor active disponibile. Unii brokeri percep o taxă de inactivitate. Ce înseamnă asta? Dacă nu vă conectați la contul dvs. de mult timp, platforma vă va permite să plătiți pentru asta. Quotex nu aparține acestui tip de broker și nu veți plăti o taxă de inactivitate.

Testarea platformei de tranzacționare Quotex

După cum ați citit înainte, condițiile de tranzacționare sunt foarte competitive și mai bune decât majoritatea celorlalți brokeri de opțiuni binare. Acum, voi intra în detalii și vă arată platforma de tranzacționare. Am testat software-ul timp de multe săptămâni și l-am tranzacționat cu bani reali pe el. Vă voi arăta rezultatele, caracteristicile și cum să le utilizați corect. După acest test, veți ști despre ce este Quotex.

Sunt disponibile următoarele platforme:

  • Platformă de tranzacționare web pentru un computer desktop sau dispozitive mobile
  • Aplicație mobilă Android (apk)
  • Aplicație mobilă iOS (iPhone) (nu în prezent din cauza cercetărilor mele)

Vedeți o captură de ecran a platformei de tranzacționare Quotex:

Quotex-trading-platform-screenshot
Platforma de tranzacționare Quotex

În imaginea de mai sus, vedeți Platformă de tranzacționare Quotex pentru dispozitive desktop. Puteți utiliza platforma în browserul dvs. web (chrome, safari, opera, Internet Explorer și multe altele). În secțiunile următoare, vă voi arăta caracteristicile platformei și ale contului de tranzacționare.

În primul rând, veți vedea o diagramă aleatorie după autentificarea dvs în platformă. În partea stângă, veți găsi secțiunile despre contul dvs., educație, tutoriale, starea financiară și semnalele comerciale. Este un meniu tipic în care vă gestionați contul.

Vezi videoclipul meu despre platformă:

YouTube

Prin încărcarea videoclipului, sunteți de acord cu politica de confidențialitate a YouTube.
Află mai multe

Încărcați videoclipul

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iUXVvdGV4IGZ1bGwgdHV0b3JpYWwgcmV2aWV3IG9mIHRoZSBwbGF0Zm9ybSAtIEhvdyB0byB1c2UgaW4gMjAyMiIgd2lkdGg9IjY0MCIgaGVpZ2h0PSIzNjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvNkRZcXYxS1RVSEE/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZTsgd2ViLXNoYXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+

Pentru modificarea și analizarea activului, puteți face clic pe meniul de active:

Quotex-meniu-activ
Meniul de active

Alegeți activul pe care doriți să îl tranzacționați și începeți să îl analizați. De asemenea, este posibil să faceți mai multe diagrame. Puteți deschide mai multe diagrame în același timp și puteți comuta între ele.

› Înscrieți-vă gratuit cu Quotex acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Grafice și analiză

A face comert opțiuni binare cu succes, trebuie să faceți o prognoză corectă a mișcării prețului. Majoritatea comercianților profesioniști folosesc analiza tehnică pentru a genera idei de tranzacționare. Indicatorii, tipurile de diagrame și diferite intervale de timp sunt utilizate pentru o analiză tehnică profesională.

Quotex vă oferă o mare varietate de instrumente pentru a analiza piețele (inclusiv semnale de tranzacționare). Puteți alege mai mult decât 30 de indicatori, 4 tipuri de diagrame și o mulțime de intervale de timp diferite pentru analiză. Sunt disponibile chiar și instrumente de desen tehnic.

Quotex-diagrama-și-analiza
  • O mare varietate de indicatori tehnici, cum ar fi benzile Bollinger, MCAD sau diferiți oscilatori
  • Sunt disponibile diferite tipuri de diagrame
  • Fiecare interval de timp este disponibil
  • Este posibilă realizarea de diagrame profesionale

Cum să tranzacționați cu Quotex: Tutorial de tranzacționare – Deschideți tranzacția cu Quotex

Cum să faci comerț cu Quotex? Îți voi arăta în următorii pași. De asemenea, puteți viziona videoclipuri pe canalul nostru de youtube, binaryoptions.com unde fac eu tranzacționare în direct. Următorul grafic vă va explica cum să tranzacționați.

Cum să tranzacționați cu Quotex

În primul rând, trebuie să alegeți activul pe care doriți să îl tranzacționați și să generați ideea de tranzacționare (prognoza mișcării prețului). Apoi alegeți ora de expirare a tranzacției. Când ar trebui sfârșitul tranzacției să-mi câștige profit? Veți avea nevoie de un calcul bun al timpului dvs. de tranzacționare. Apoi alegeți investiția de tranzacționare potrivită (suma de tranzacționare). Suma minimă de tranzacționare este $1 cu o tranzacție Quotex. Recomand să utilizați o investiție care se potrivește unei strategii obișnuite de gestionare a banilor. Aceasta înseamnă că investiți într-o tranzacție în jurul valorii de 1-2% din soldul dvs. de tranzacționare. După aceea, alegeți direcția comercială și începeți tranzacția. Așteptați până când expiră expirarea pentru a încasa profitul sau pierderea.

Pentru mai multe informații, puteți citiți ghidul nostru pentru a evita pierderile cu Quotex.

5 pași pentru a plasa o tranzacție pe Quotex:

  1. Alegeți activul pe care doriți să îl tranzacționați
  2. Alegeți timpul de expirare din 60 de secunde până la 4 ore
  3. Alegeți suma investiției (suma minimă de tranzacționare este $1, suma maximă de tranzacționare este $1,000)
  4. Alegeți direcția comercială
  5. Așteptați sfârșitul tranzacției
› Înscrieți-vă gratuit cu Quotex acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Tranzacționare mobilă prin aplicația Quotex

Quotex offers a mobile phone app for both common systems, Android și iOS. So, whether you have an iPhone or a smartphone that runs with Android: You can trade via the Quotex app from wherever you are. Both apps work the same way.

tranzacționarea aplicației quotex
Aplicația Android Quotex

Aruncă o privire la captura de ecran de mai sus. Pe lângă faptul că tranzacționați prin versiunea desktop, puteți tranzacționa cu aplicația Quotex. Selectați activul pe care doriți să îl tranzacționați; apoi, veți vedea diagrama în mijlocul telefonului – nu contează dacă utilizați formatul peisaj sau portret.

Dacă utilizați formatul portret, puteți găsi ora de expirare, suma investiției și cele două butoane (Sus și Jos) la partea de jos a ecranului. Pentru a tranzacționa, trebuie doar să setați ora și suma și alegeți dacă prețul crește sau scade.

How do you download the Quotex app and start trading?

magazinul de jocuri quotex

Pentru a descărca aplicația, puteți pur și simplu să căutați „Quotex – Platformă de investiții online” on your phone. Then click on Install to complete the download. After that, you need to follow a few steps to register through the app:

  • Enter your email ID and create a strong password for security. Do not share the password with anyone else
  • Apoi puteți alege o monedă pentru a face depozite
  • După efectuarea depunerilor, citiți contractul de servicii și faceți clic pe registru

Veți vedea apoi o secțiune care spune „comerț pe contul demo”. Faceți clic pe el pentru a face tranzacții demonstrative. Și odată ce ești gata, folosește bani reali pentru a face tranzacții reale. 

Puteți folosi roboți de tranzacționare pe Quotex?

Roboții Quotex nu sunt permisi pe orice platformă (web și aplicație mobilă). Contul dvs. de tranzacționare poate fi interzis prin utilizarea unui software extern. Mai mult, software-ul extern poate fi o fraudă pentru contul dvs. de tranzacționare și soldul contului. Fii foarte atent pentru că poți fi înșelat cu ușurință.

› Înscrieți-vă gratuit cu Quotex acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Cum să tranzacționați diferite active pe Quotex:

Platforma oferă diferite active poti tranzactiona. Să ne uităm la activele comune și dacă pot fi tranzacționate prin Quotex.

Puteți tranzacționa Forex pe Quotex?

Nu, nu este posibil să tranzacționați Forex pe Quotex. Puteți tranzacționa opțiuni binare doar cu perechi valutare ca activ de bază!

Puteți tranzacționa opțiuni binare pe Quotex?

S-ar putea să știți răspunsul: desigur, puteți tranzacționa opțiuni binare pe acest broker de opțiuni binare. Pentru a tranzacționa, trebuie doar să selectați activul, să setați timpul de expirare și investiția și să spuneți brokerului dacă prețul crește sau scade.

Puteți tranzacționa criptomonede pe Quotex?

Da, există mai multe cripto-uri diferite disponibile pentru tranzacționare. Un mic fragment: Litecoin, Bitcoin, Ripple sau Ethereum pot fi tranzacționate.

Puteți tranzacționa acțiuni pe Quotex?

Puteți tranzacționa acțiuni pe Quotex, da. Sunt disponibile multe stocuri diferite din întreaga lume. Puteți selecta companii precum Microsoft, Boeing sau Intel, precum și indici precum NASDAQ, Dow Jones sau străini precum Nikkei sau DAX.

Cum să vă deschideți contul de tranzacționare cu Quotex

La înregistrați-vă cu Quotex ai nevoie doar de a ta adresa de e-mail și o parolă sigură. La început, puteți începe să tranzacționați fără verificare.

înregistrare quotex
Procesul de verificare Quotex

Brokerul vă poate cere să încărcați cartea de identitate dacă doriți să depuneți sau să retrageți sume uriașe de bani. Pentru a încărca documentele, deschideți meniul personal și comutați la „Cont”. În meniul contului, puteți completa câmpurile obligatorii cu numele și adresa dvs. făcând clic pe „Încărcați documente”.

› Înscrieți-vă gratuit cu Quotex acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Tipuri de cont pe Quotex

Quotex oferă trei conturi diferite pe lângă contul demo, pe care vi-l voi prezenta mai târziu. Cele trei tipuri de conturi sunt:

  1. Cont standard
  2. Cont pro
  3. cont VIP
Quotex oferă trei niveluri diferite de cont (pe lângă contul demo)

Pentru a vă verifica cont standard, trebuie să depuneți cel puțin $10, ceea ce vă va ajuta să accesați câteva opțiuni de active pentru tranzacționare. Acest tip de cont este recomandat începătorilor care nu investesc sume mari de bani. Nu trebuie să faceți nimic – doar depuneți minimum $ 10 și începeți să tranzacționați.

Dacă te simți bine și dacă ai câștigat primii bani, poți trece la cont pro. Pentru a-l accesa trebuie să depuneți cel puțin $ 1000. Veți avea câteva beneficii premium ca parte a caracteristicilor standard ale contului.

Nu este suficient pentru tine? Apoi treceți la nivelul de cont profesional. Pentru comercianții cu experiență, Quotex oferă cont VIP. Trebuie să depui minimum $ 5000 pentru a beneficia de aceste beneficii.

Cont demo Quotex: Cel mai bun mod de a practica tranzacționarea

Când vine vorba de practicarea tranzacționării, ar trebui să utilizați un cont demo. Mai ales pentru începători, este o modalitate bună de a învăța investiția. De asemenea, puteți testa platforma de tranzacționare, puteți obține cunoștințe sau puteți testa noi strategii de tranzacționare. Chiar și comercianții profesioniști folosesc un cont demo pentru a deveni comercianți mai buni.

Quotex-cont-demo

Platforma de tranzacționare oferă a cont demo gratuit cu bani virtuali de $10.000. Puteți reumple soldul contului de fiecare dată când doriți. Este ușor să comutați între conturile reale și cele demo. Este doar un clic în meniu. Vă recomand să utilizați mai întâi contul demo gratuit pentru a afla mai multe despre platforma de tranzacționare. Dacă sunteți în siguranță și sigur că doriți să tranzacționați, puteți investi bani reali sau puteți începe cu sume mici de $1. Contul demo este disponibil fără înregistrare.

› Înscrieți-vă gratuit cu Quotex acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Conectare Quotex: Este foarte sigur și simplu

Pentru a începe tranzacționarea, trebuie să vă conectați la platforma web sau la aplicația mobilă. Ai nevoie doar de adresa ta de e-mail și parola. Recomand activarea verificării cu 2 factori la conectare și retragere.

Verificare în doi pași la conectare

Veți primi un cod de securitate prin e-mail sau SMS. Aceasta este o caracteristică de securitate importantă și ar trebui să o utilizați. Brokerul folosește diferite adrese URL pentru serviciul său:

› Înscrieți-vă gratuit cu Quotex acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Verificare Quotex: de ce aveți nevoie și cât timp durează

Dacă dorești verifica-ti contul (puteți tranzacționa fără și cu unele restricții), trebuie să pregătiți niște documente.

procesul de verificare quotex
Procesul de verificare Quotex

La început, trebuie să faceți clic pe setările personale și să comutați la fila „Cont”. După aceea, apăsați butonul „Încărcați documente”. Veți avea nevoie de următoarele:

  • O copie a primei pagini a pașaportului
  • Un selfie pentru identificare cu fotografie
  • Dovada actualei adrese de domiciliu pentru confirmare

Odată ce ai terminat cu asta, durează în jur 2-5 zile lucrătoare până când Quotex finalizează verificarea.

Metode de plată disponibile pentru depunere și retragere

Dacă doriți să începeți tranzacționarea, mai întâi trebuie să depuneți bani în contul dvs. de tranzacționare. Din fericire, Quotex oferă o mulțime de diferite Metode de plata. Să vedem ce modalități sunt oferite pentru depunerea și retragerea banilor tăi.

Cum să depui bani – Metode de depunere

În meniu, puteți da clic pe fonduri de depunere și veți ajunge la metodele de depunere. Este foarte ușor să depui bani cu Quotex. Nu există taxe suplimentare, iar depunerile sunt instantanee. Puteți alege între carduri de credit, criptomonede și portofele electronice. Depozitul minim este $10, iar metodele de plată depind de țara de reședință.

După ce faceți clic pe metoda de depunere pe care doriți să o utilizați, puteți alege suma și un bonus de depunere de până la 35%. Am mai vorbit despre bonus în această recenzie. Introduceți datele și începeți depunerea.

Quotex-depozitare-metode-și-meniu

Date despre depunerea și metodele de depunere:

  • Depozitul minim este de $ 10
  • Carduri de credit/carduri de debit (Visa, MasterCard și altele)
  • Transferuri bancare online sunt disponibile
  • Criptomonede (Bitcoin, USDT, Ethereum, Ripple, Zcash, Binance Coin și multe altele)
  • Portofele electronice (Skrill, Neteller, ADVCash, Perfect Money, Piastrix și multe altele)
  • Metodele de plată depind de țara de reședință

Există bonusuri la depunere?

Aceasta este o întrebare interesantă. De ce? Pentru că vă pot oferi un cod bonus unic care funcționează numai prin intermediul acestui site. Dacă sunteți începător și începeți să tranzacționați opțiuni binare, puteți utiliza acest cod pentru a vă spori depunerea inițială.

Utilizați codul promoțional „bobroker50” pentru a obține un bonus gratuit la depunere de 50%.

Obțineți un bonus gratuit la depunere de 50% cu codul nostru promoțional „bobroker50

› Înscrieți-vă gratuit cu Quotex acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Cum să retragi bani – metode de retragere Quotex

Dacă v-ați găsit strategia de tranzacționare profitabilă și doriți să retrageți bani din contul dvs. sau din profituri, faceți clic pe meniu și alegeți „retragere”.

Quotex-retragere

În partea stângă, ai câți bani sunt disponibili pentru retragere. Suma bonusului poate afecta aceste numere. Pentru retrageri, trebuie să alegeți aceeași metodă cu care ați depus.

Din experiența mea, retragerile sunt foarte rapide. Am făcut-o de mai multe ori, iar Quotex trimite banii foarte repede. Mulți comercianți sunt îngrijorați dacă brokerul plătește profiturile. Cu Quotex poți fi sigur că retragerea se face în siguranță și rapid. În secțiunea următoare, arăt dovada mea de retragere.

După ce ați solicitat o retragere, veți primi un mesaj de confirmare prin e-mail:

Quotex-retragere-confirmare
  • Metode incredibile de retragere rapide (mai mult sau mai puțin la fel ca metodele de depunere)
  • Securizat și sigur
  • Limită maximă de retragere/retragere: nu există limite de retragere
  • Suma minimă de retragere: $10

În plus, citiți-mi integral Analiza retragerii Quotex aici.

› Înscrieți-vă gratuit cu Quotex acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Dovada mea de retragere Quotex:

Quotex retrage bani? – Da, da:

Quotex-dovada retragerii-1
Quotex dovada de retragere

După cum vedeți în meniul meu, Quotex se retrage profiturile. Am făcut-o de mai multe ori și nu sunt probleme cu retragerea banilor. De asemenea, am făcut câteva cercetări pe internet și nu există comercianți care să fie în conflict cu acest broker. De exemplu, pe Quora, veți găsi multe recenzii pozitive.

› Înscrieți-vă gratuit cu Quotex acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Piața Quotex a explicat:

Quotex are propria sa piață unde comercianții pot obține funcții bonus suplimentare:

Piața Quotex
Piața Quotex
  • Tranzacții fără riscuri
  • Cashback
  • Bonus de depozit
  • Procentul cifrei de afaceri
  • Bonus de sold
  • Anulează X puncte

Toate aceste caracteristici sunt disponibile numai cu un cod promoțional. Acum puteți întreba cum să obțineți un cod promotional? Dacă începeți să tranzacționați bani reali cu Quotex, veți primi coduri promoționale gratuite după ce faceți un anumit volum de tranzacționare sau depuneți bani. Este o caracteristică foarte bună pentru comercianții care investesc și tranzacționează mulți bani. Pot recomanda această funcție și este complet gratuită.

Obțineți un bonus gratuit la depunere de 50% cu codul nostru promoțional „bobroker50

Oferta specială: tranzacții fără riscuri pe Quotex

Quotex tranzacții fără risc

Fiecare comerciant și client de pe platforma de tranzacționare web Quotex are șansa de tranzacții fără riscuri. Brokerul vă oferă uneori reduceri sau coduri promoționale pentru tranzacții fără riscuri. Dacă sunteți un comerciant cu volum mare, veți obține o mulțime de beneficii pe piață, așa cum am discutat înainte. În plus, puteți solicita sprijin pentru a obține tranzacții fără riscuri.

› Înscrieți-vă gratuit cu Quotex acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Oferta profesională: Quotex copy trading și semnale

O altă ofertă specială de Quotex.io este semnalele de tranzacționare. Se mai numește și „copy trading”. În partea stângă a meniului, veți găsi secțiunea cu „semnale”.

Quotex-semnale-trading
Semnale de tranzacționare Quotex

Acordați atenție semnalelor de tranzacționare de pe platforma de tranzacționare și poate veți avea norocul să faceți bani frumoși pe piață. Veți vedea activul și durata de timp a tranzacțiilor. Din păcate, nu există o descriere sau strategie pentru tranzacții. Nu știi de ce arată un semnal sus sau jos. Este poate rezultatul analizei tehnice. Pentru mine, semnalele nu sunt suficient de transparente pentru a fi folosite, dar este o ofertă bună pentru comercianții noi.

Serviciu clienți și asistență

Quotex oferă Asistență clienți 24/7 în peste 20 de limbi. Asistența este disponibilă în engleză, Franța, indiană, spaniolă și în multe alte limbi.

Quotex-suport-și-servire

Există un mic dezavantaj deoarece Quotex nu oferă suport telefonic. Este posibil să intrați în contact cu brokerul doar prin chat live și asistență pentru bilete (e-mail).

Limbi acceptate:Mai mult de 20 oferite
Live-Chat 24/7
E-mail: Prin suport pentru bilete
Suport telefonic:Nu
› Înscrieți-vă gratuit cu Quotex acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Material educațional: Cum să înveți tranzacționarea cu Quotex

Dacă sunteți nou în tranzacționarea cu opțiuni binare, cel mai important lucru este să învățați cum funcționează sistemul și brokerul dvs. favorit. Nu vă așteptați să obțineți mulți bani în primele zile și săptămâni ca comerciant de opțiuni binare.

Întrebări frecvente quotex
Întrebări frecvente Quotex

Pentru a vă ajuta, Quotex oferă un secția educațională pe site-ul său, puteți utiliza. În Întrebările frecvente, veți găsi toate răspunsurile la întrebările referitoare la broker și platforma sa de tranzacționare web. Puteți viziona și videoclipurile mele pe canalul YouTube binaryoptions.com. Fac tranzacționare live și vă voi arăta cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știți când tranzacționați opțiuni binare.

Țări: Unde este disponibil Quotex?

Quotex acceptă comercianți nu din toate țările. Există restricții diferite. Despre metodele de plata, exista restrictii. Poate că nu puteți depune sau retrage bani reali pe platformă, dar puteți folosi contul demo gratuit cu siguranță.

Am găsit și această declarație pe site-ul Quotex: „Serviciile site-ului web nu sunt disponibile într-un număr de țări, inclusiv SUA, Canada, Hong Kong, țările SEE, Rusia, precum și pentru persoanele sub 18 ani.”

Țările populare sunt Vietnam, Turcia, India, Indonezia, și Brazilia. Vezi integral Lista țărilor Quotex aici.

Există alternative la Quotex?

Quotex este platforma de investiții lider pentru tranzacționarea opțiunilor digitale. Dar există alternative? Pe Binaryoptions.com am testat peste 40 de brokeri diferiți și pot spune că există cu siguranță alternative. În tabelul de mai jos veți vedea cele mai populare 2 alternative. Dacă doriți să găsiți mai multe alternative vizitați această comparație.

1. Quotex2. Pocket Option3. IQ Option
Evaluare: 5/55/55/5
Regulament:IFMRRCIFMRRC/
Opțiuni digitale: dadada
Întoarcere:Până la 95%+Până la 93%+Până la 100%+
Active:100+100+300+
A sustine:24/724/724/7
Avantaje:Cea mai bună interfață de tranzacționareOferă tranzacții de 30 de secundeOferă, de asemenea, CFD și tranzacționare valutară
Dezavantaje:Fără asistență telefonicăFără asistență telefonicăNu este disponibil în fiecare țară
➔ Vizitați recenzia Pocket Option➔ Vizitați recenzia IQ Option

Pentru a vă oferi mai multe alternative, puteți vizita comparația dintre acești alți brokeri:

Concluzia revizuirii și testului Quotex: nu este o înșelătorie

În general, Quotex este un broker de încredere pentru tranzacționarea opțiunilor binare. Nu este o înșelătorie pentru banii tăi. L-am testat de mai multe ori pentru a-mi retrage profitul și, de asemenea, pe internet veți găsi doar recenzii pozitive despre această platformă. Quotex este o modalitate foarte bună de a paria pe piețele cu risc limitat și o plată mare.

tranzacționarea quotex

Platforma de tranzacționare online funcționează foarte bine și este ușor de utilizat, așa cum ați văzut în recenzia mea. Vă recomand să utilizați mai întâi contul demo înainte de a depune bani. În plus, depozitul minim este foarte scăzut și puteți începe cu o sumă minimă de tranzacționare de numai $1. Quotex vă oferă să faceți profituri rapide pe piață.

Comparativ cu alți brokeri de opțiuni binare, Quotex.io este numărul unu în acest moment pe piață. Nu există restricții și limite pentru tranzacționarea dvs. Randamentul (randamentul) investițiilor este foarte mare și retragerile funcționează rapid. Pot recomanda acest broker după recenzia mea Quotex!

În plus, dacă nu vă place acest broker, vezi aici alternativele Quotex!

› Înscrieți-vă gratuit cu Quotex acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Întrebări frecvente (Întrebări frecvente) despre Quotex:

Este Quotex reglementat?

Da, Quotex, care aparține Maxbit LLC, este reglementat de IFMRRC (International Market Relations Regulation Center) cu numărul de licență TSRF RU 0395 AA V0161. Nu este o reglementare a unei autorități financiare oficiale a unei anumite țări.

Este Quotex un broker bun?

Da, Quotex este cu siguranță un bun broker. Am testat această platformă de multe luni și vă pot spune că nu există probleme cu ea. Randamentul poate fi foarte mare, până la 95%+ și obțineți o execuție foarte rapidă a tranzacțiilor. Software-ul funcționează perfect. În plus, retragerile sunt foarte rapide și nu există comisioane pentru tranzacțiile dvs. de plată.

Este Quotex disponibil în SUA?

Da, Quotex este disponibil în SUA. Dar poate există restricții privind metodele de depunere și retragere, precum și procesul de verificare. Vă rugăm să verificați cu autoritatea de reglementare din țara dvs. dacă este disponibil sau nu. Contul demo gratuit este cu siguranță disponibil pentru toată lumea.

Este Quotex sigur sau nu?

Da, Quotex este cu siguranță un broker sigur pentru fondurile dvs. Depunerile și retragerile funcționează fără probleme. L-am testat de mai multe ori pentru a-mi retrage profitul.

Quotex are o aplicație?

Da, Quotex are o aplicație disponibilă pentru utilizatorii de Android și iOS. Oferă o interfață de tranzacționare ușor de utilizat, disponibilitatea semnalelor și indicatorilor și tranzacționarea cu un cont real sau cu un cont demo. Prin urmare, tranzacționarea din mers este posibilă.

Cât durează retragerea Quotex?

Retragerea la Quotex este de obicei foarte rapidă. În cele mai multe cazuri, banii sunt transferați în contul bancar după o zi. Cu toate acestea, comercianții ar trebui să planifice un timp de retragere între 1 și 5 zile, deoarece depinde întotdeauna de metoda de retragere aleasă. Fondurile sunt returnate folosind aceeași metodă în care au fost depuse.

Este Quotex real sau fals?

Quotex este un de încredere platforma de tranzactionare online. Centrul de Reglementare a Relațiilor Pieței Financiare îl reglementează. Dacă vreodată acest broker de tranzacționare nu reușește să plătească câștigurile, acest organism financiar oferă un fond de compensare. 
Începătorii și comercianții profesioniști îl pot folosi fără grija de a fi înșelați. Are mai multe recenzii pozitive online, care demonstrează că este o aplicație mobilă de încredere și de încredere cu care puteți lucra. Dar rezidenții anumitor țări s-ar putea confrunta cu o problemă în utilizarea acestuia. 
Așadar, se poate spune că Quotex este real, dar există întotdeauna riscul de a vă pierde banii din cauza escrocilor. Prin urmare, fiți conștienți și utilizați numai adresa oficială de internet (domeniile) a quotex.com