Cele mai bune 6 strategii de opțiuni binare care funcționează pentru începători 2023

Pe acest site, noi vă va arăta cele mai bune 6 strategii de opțiuni binare ale noastre. Ei au rate de lovituri de peste 60%. Îl puteți utiliza cu ușurință în orice interval de timp, cum ar fi timpul de expirare de 60 de secunde sau mai mare. De asemenea, este posibil să utilizați strategia Martingale pentru a vă îmbunătăți rezultatele. Cel mai bun se numește Strategie de erupție falsă. Funcționează pe fiecare activ și în fiecare interval de timp. Învață să tranzacționezi profitabil în câteva momente. Priviți poza de mai jos pentru primele impresii.

Dacă tranzacționați doar acest stil de tranzacționare, este posibil să câștigați mulți bani. În următoarele capitole, vă vom oferi mai multe informații pentru a câștiga împotriva pieței!

Strategiile opțiunilor binare explicate
Găsiți cele mai bune strategii de opțiuni binare aici

Ce este o strategie de opțiuni binare?

O strategie de opțiuni binare este o metodă de tranzacționare utilizată pentru a prezice mișcarea prețului unui anumit activ suport și pentru a determina dacă să cumpere sau să vinde un opțiune binară.

Strategia Opțiunilor Binare ar trebui să urmeze reguli stricte ale planului dvs. de tranzacționare. O strategie poate fi ajustată la orice interval de timp, piață sau platformă de tranzacționare care oferă tranzacții binare. Fără o strategie de opțiuni binare, tranzacționați orb pe piață, iar profiturile și pierderile sunt generate aleatoriu.

De ce aveți nevoie de o strategie de opțiuni binare?

Strategiile de opțiuni binare pot fi diferite metode de tranzacționare pe piață. În primul rând, o strategie de opțiuni binare nu trebuie să fie dificilă. Este posibil să faci bani cu idei și metode simple. Prin urmare, este important să folosiți reguli stricte pentru tranzacționarea pe piață. Cea mai frecventă greșeală este să nu vă respectați propriile reguli! În plus, o strategie bună reduce tranzacțiile emoționale și iraționale.

Majoritatea comercianților își pierd banii deoarece tranzacționează fără o metodă și o strategie dovedită. Comercianții avansați știu cum funcționează piața și își practică foarte mult propriile metode. Trebuie să înveți și să obții cunoștințe mai bune despre piață. Din experiența noastră, nu este ușor să înveți să tranzacționezi cu succes într-un orizont de timp scurt. În articolul următor, vă vom oferi reguli stricte pentru tranzacționarea piețelor și vă vom arăta cum funcționează strategiile ușor și cu succes.

Lista celor mai bune 6 strategii de tranzacționare cu opțiuni binare:

  1. Strategie de erupție falsă
  2. Urmați strategia de tendințe
  3. Strategia Curcubeului
  4. Strategia Sfeșnicului
  5. Strategia indicelui fluxului monetar
  6. Strategia țestoasei

O predicție greșită te poate face să pierzi o sumă frumoasă de bani. Prin urmare, este esențial să se stabilească anumite strategii binare pentru a gestiona riscul și banii. Mai jos sunt menționate principalele strategii de tranzacționare: 

1. Strategie de erupție falsă

Strategia False Breakout este cea mai precisă modalitate de a tranzacționa pe piețe. Erupții de tranzacționare nu funcționează foarte bine. L-am testat de multe ori în trecut (vă vom arăta motivul pentru care nu funcționează bine mai jos). După o erupție, piața revine de cele mai multe ori.

Tot ce trebuie să faci: este căutarea unui nivel (ridicat/scăzut sau suport/rezistență) și așteptați ca piața să spargă nivelul. Dacă piața revine, puteți merge scurt (put) și long (call).

Fals Breakout: Piața depășește un nivel ridicat/scăzut sau suport/rezistență și revine la nivel și rămâne sub/superior nivelului. Sprijinul/rezistența este mai mare/scăzută la rând. Puteți utiliza această metodă în orice interval de timp și cu orice activ/piață. Este universal. Vezi poza de mai jos!

Metoda-teoretică-Opțiuni-Binare-strategie
Metoda teoretică

Vezi videoclipul nostru despre această strategie binară:

YouTube

Prin încărcarea videoclipului, sunteți de acord cu politica de confidențialitate a YouTube.
Află mai multe

Încărcați videoclipul

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iQmVzdCBCaW5hcnkgT3B0aW9ucyBUcmFkaW5nIFN0cmF0ZWd5IGZvciBiZWdpbm5lcnMgKDYwIHNlY29uZHMgdHJhZGluZykiIHdpZHRoPSI2NDAiIGhlaWdodD0iMzYwIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUtbm9jb29raWUuY29tL2VtYmVkL3lWZGptTGFpT3NNP2ZlYXR1cmU9b2VtYmVkIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmU7IHdlYi1zaGFyZSIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==
➨ Înscrie-te cu cel mai bun broker binar Pocket Option acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

De ce funcționează atât de bine această strategie de opțiuni binare?

Pentru această întrebare, este important să aveți mai multe cunoștințe. La maxim și minim sunt multe stop-loses de la alți comercianți de pe piață. Comercianții profesioniști folosesc aceste cunoștințe pentru a obține lichiditate ridicată pentru propriile poziții. Ei renunță sau deschid o tranzacție în care este lichiditate ridicată. În cele mai multe cazuri, vor falsifica această erupție sau piața se va întoarce din cauza pozițiilor închise.

Există o mulțime de comercianți care vor tranzacționa astfel de breakouts. Algoritmii sunt programați și declanșați pentru a-i face să piardă bani.

Fapte:

  • Stop-loses-urile sunt declanșate cu o erupție
  • O mulțime de stop-loss-uri înseamnă o lichiditate mai mare
  • Aceste cunoștințe sunt folosite pentru a deschide sau închide poziții mari
  • Piața se va întoarce în majoritatea cazurilor
  • Uneori este o scurtă întoarcere și, uneori, tendința se va schimba complet

Ce niveluri sunt cele mai bune pentru tranzacționare?

Creșterile și minimele noi și proaspete sunt cele mai bune niveluri pentru această cea mai bună strategie de tranzacționare binară! Cu mai multe maxime la rând, este mai probabil ca piața să depășească acest nivel. Căutați maxime noi și proaspete. Pentru cele mai bune rezultate, nivelul trebuie creat în ziua curentă. Vezi poza de mai jos.

Diferite-nivele-de-entrada-pentru-tranzacționarea-opțiuni-binare
Niveluri diferite pentru intrările dvs

În plus, cele mai bune niveluri au primit forma V. Vă vom arăta poza de mai jos. Formularul V este văzut în mod clar de o mulțime de alți comercianți de pe piață. Ei își pun stop-loss-urile la aceste niveluri. De asemenea, este posibil să tranzacționați forma V ca suport și rezistență. Mai degrabă așteptăm erupția falsă a formularului V. Funcționează cu o rată de succes mare și puteți câștiga cu ușurință bani tranzacționând opțiuni binare.

➨ Înscrie-te cu cel mai bun broker binar Pocket Option acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

V-Form-Chart-analiza
Cel mai bun nivel V-Form

Când să-ți alegi intrarea? – Pentru manechini

Comercianții riscanți deschid o poziție direct în opusul breakout-ului. În opinia noastră, există o modalitate mai bună de a obține rezultate bune. În imaginea de mai jos, vă vom arăta intrările exacte. Selectați nivelul de pe piețe. Dacă piața trece de nivelul înapoi, puteți deschide tranzacția. Este la fel de simplu pe cât pare. Uneori veți avea nevoie de 2-3 tranzacții pentru a obține profit. De aceea, dublăm suma investiției dacă pierdem o tranzacție.

Informații suplimentare: Puteți aștepta ca o lumânare să se închidă sub/spre nivelul de breakout pentru a obține o confirmare mai bună

Ce interval de timp pot folosi pentru această strategie de opțiuni binare?

Puteți folosi orice interval de timp pentru această cea mai bună strategie pentru opțiuni binare. Ora nu contează pentru analiza dumneavoastră. Doar prețul activului contează. Niciun comerciant profesionist nu îi pasă de timp. Veți vedea că intervalele mici de timp sunt mai greu de tranzacționat pentru că trebuie să acordați mai multă atenție pieței. Trebuie să reacționezi mult mai repede decât în intervale de timp mai mari. În concluzie, contează doar prețul activului.

Binary-Options-strategie-intrare-exemplu
Intrarea exactă a comerțului

Vedeți un alt videoclip cu un exemplu exact al evadării false:

YouTube

Prin încărcarea videoclipului, sunteți de acord cu politica de confidențialitate a YouTube.
Află mai multe

Încărcați videoclipul

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iSG93IHRvIG1hc3RlciA2MCBzZWNvbmRzIEJpbmFyeSBUcmFkaW5nIOKtkO+4jyBQb2NrZXQgT3B0aW9uIHN0400000000000000000000000000000000000 aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC84aXJ3YmVNWDU5bZbZWJZL3YmVNWDU5bzbZw9mWZl3YmVNWDU5bzbZw9mWZL JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE71TPwZj10000000000 pbi1waWN0dXJlOyB3ZWItc2hhcmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
Cel mai bun broker binar:
(Avertisment de risc: tranzacționarea este riscantă)

Pocket Option - Comerț cu profituri mari

123455.0/5

Pocket Option - Comerț cu profituri mari

  • Acceptă clienți internaționali
  • Plăți mari 95%+
  • Platformă profesională
  • Depuneri rapide
  • Social Trading
  • Bonusuri gratuite
(Avertisment de risc: tranzacționarea este riscantă)

2. Urmați strategia de tendință

Strategia de urmărire a tendințelor

Aceasta este una dintre cele mai bune strategii de tranzacționare binară pentru începători. Acest strategia de urmărire a tendințelor poate fi aplicat peste tot, indiferent de valoarea tranzacționării sau de piață. În primul rând, trebuie să studiați graficul de tranzacționare și modelul de linii. Trebuie să fi observat că de obicei merg în zig-zag. Aceasta poate părea o muncă ușoară, dar necesită practică. 

În primul rând, este mai bine să vă familiarizați cu graficele de tranzacționare și cu tendințele lor privind aplicațiile de tranzacționare demonstrative înainte de a vă tranzacționa banii pe o piață în timp real.

Odată ce înveți să citești modelul, va fi ușor să prezici dacă prețul activului va crește sau va scădea. Cu toate acestea, această cea mai bună strategie binară nu este foarte fiabilă pentru tranzacțiile scurte. Pentru a aplica cea mai bună strategie de opțiune binară, trebuie să studiați diagrama și să vedeți mișcarea liniilor. 

Dacă linia crește, prețurile cresc și invers. Dacă linia este dreaptă orizontală, atunci găsiți o altă opțiune pentru a vă tranzacționa banii. 

Este esențial să aveți cunoștințe practice, să exersați pe site-urile de tranzacționare demo și să vă faceți o idee clară. 

➨ Înscrie-te cu cel mai bun broker binar Pocket Option acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

3. Strategia curcubeului 

Știri

Utilizarea acestei cele mai precise strategii de opțiuni binare trebuie făcută în combinație cu strategia de știri. În primul rând, trebuie să cunoașteți natura pieței în care tranzacționați. Apoi, după ce ați aflat despre tendința în curs, puteți începe să utilizați această strategie. Aceasta este o strategie puternică care crește șansele de predicții corecte și de câștig. 

Această cea mai bună strategie de tranzacționare binară utilizează semnale de bază pentru a face predicții fiabile despre prețul activului. 

Strategia curcubeu este un model care include utilizarea diferitelor medii în acțiuni cu perioade variate. Fiecare dintre aceste perioade este identificată cu o culoare diferită. 

Mediile mobile sunt folosite pentru a recunoaște modificările de preț. Mediile mobile cu multe perioade reacţionează lent la modificările preţurilor, iar mediile mobile cu câteva perioade reacţionează rapid. 

Dacă observați o mișcare puternică în graficul de active, mediile mobile este cel mai probabil să treacă de la o direcție lentă la una rapidă în tendințele în timp real.  

Noutăți Trading Rainbow Strategy

Media care se mișcă cel mai rapid va fi plasată cel mai aproape de prețul activului, a doua cea mai apropiată va fi a doua cea mai rapidă, iar a treia cea mai apropiată de preț va fi a treia cea mai rapidă medie mobilă și așa mai departe. 

Când observați că numeroasele medii mobile sunt plasate în modelul discutat mai sus, puteți spune o mișcare durabilă a prețului într-o direcție determinată. Prin urmare, atunci când întâlniți un astfel de model și tendință, tranzacționați banii imediat, deoarece acesta este un moment favorabil.  

Puteți alege câte medii doriți să utilizați. Majoritatea comercianților buni folosesc trei medii mobile. 

Dacă mediile mobile sunt poziționate astfel încât cea mai scurtă linie să fie peste media mobilă medie și cea mai lungă să fie sub linia medie sau media mobilă. Trebuie să tranzacționați cu prețurile activelor în scădere. 

Depinde de dvs. să determinați numărul de medii mobile într-o perioadă. Prin urmare, este recomandat să utilizați un duplex de perioade pe care le-ați folosit anterior în fiecare medie mobilă. 

Această modificare a numărului de perioade utilizate în diferite medii mobile vă va oferi rapoarte fiabile, care, la rândul lor, vă vor oferi semnale precise. 

Pentru începători, se recomandă utilizarea raportului de 5, 10, 15, 20 și așa mai departe. 

Pași pe care îi puteți urma pentru a obține comanda corectă:

  • Tranzacționați imediat – odată ce obțineți un model dorit sau familiar după ce ultima medie mobilă este poziționată, este momentul potrivit pentru a vă investi banii. 
  • Exersați răbdarea – dacă doriți să testați cea mai bună strategie pentru opțiunile binare și să evitați să faceți all-in, atunci așteptați o perioadă. În acest fel, puteți verifica dacă semnalul v-a ajutat să faceți predicția corectă sau nu.
  • Așteptați 2-3 perioade – acest pas vă oferă un sentiment de siguranță, mai ales atunci când tranzacționați o sumă mare de bani și nu doriți să riscați să vă bazați pe o singură perioadă. Așteptați două-trei perioade sau chiar mai mult, după dorința dvs. 
  • Acordați-vă timp pentru a înțelege tendința graficului de active și apoi faceți o mișcare. Cu toate acestea, nu așteptați mai mult de trei perioade. După trei perioade, piața poate începe să se schimbe și s-ar putea instala noi tendințe. 
➨ Înscrie-te cu cel mai bun broker binar Pocket Option acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

4. Strategia sfeșnicului 

Strategia Sfeșnicului

Steve Nison a introdus strategia de formare a sfeșnicului binar într-una dintre cărțile sale în anul 1991. Un comerciant bun trebuie să știe să citească graficele activelor.

Odată ce înțelegeți modelele și mișcările sale, vă va fi ușor să preziceți următoarea mișcare a activului în grafice. De exemplu, există o formare de model în graficele de active numită formarea sfeșnicului. Modelele formate de liniile care merg în sus și în jos apar ca niște sfeșnice.

Linia de sus este cel mai mare preț, numit munte, iar linia de jos este cea mai mică, numită vale. Nu există o formă specifică în această strategie, dar există câteva pe care trebuie să le înveți să le identifici și să le citești pentru a tranzacționa mai bine. 

Pentru a aplica această strategie de tranzacționare cu opțiuni binare, trebuie să respectați graficul și modelul prețurilor pentru o perioadă. Veți observa unele forme repetate de model. Apoi vă puteți folosi cunoștințele și experiența pentru a prezice dacă linia va crește sau va cădea. 

➨ Înscrie-te cu cel mai bun broker binar Pocket Option acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

5. Strategia Money Flow Index 

schimburi
Strategia indicelui fluxului monetar

Această strategie pentru opțiuni binare este benefică dacă intenționați să o jucați rapid, să spunem 5 minute. Da, această strategie funcționează atât de repede. Este rapid și eficient.  

Fiind un trader de tranzacționare cu opțiuni binare, trebuie să fii conștient de faptul că piața de tranzacționare nu este aleatorie pe termen scurt. Un alt beneficiu al acestei strategii este că vă economisește mult timp. Dacă joci în 5 minute, poți face mai multe tranzacții pe zi. 

Cu toate acestea, o astfel de tranzacționare cu opțiuni binare pe termen scurt strategiile sunt necesare managementul riscului și analiza tehnică. Trebuie să știi că prețurile acțiunilor nu se modifică în 5 minute, indiferent dacă compania funcționează bine sau prost pe piață. Deci, strategia indicelui fluxului de bani economisește timp, dar include și o mulțime de riscuri. 

Singurul lucru care modifică prețul activului într-o perioadă scurtă este cererea și oferta. Acești doi factori determină dacă prețul activului va crește sau va scădea într-o perioadă concisă.  

Pentru a stăpâni această strategie și a câștiga bani la fiecare 5 minute cu Opțiuni binare, trebuie să înveți analiza tehnică. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți dacă ceilalți comercianți vând sau cumpără. Odată ce înțelegeți acest lucru, va fi fără efort să utilizați strategia IFM cu indicatorul indicelui fluxului monetar. 

Indicatorul indicelui IFM – indicatorul vă spune raportul dintre activul vândut și numărul activului achiziționat. Valoarea este în general între 0-100. 

Să înțelegem acum cum funcționează indicatorul indicelui fluxului monetar:

  • Cifra 0 – indică faptul că mulți comercianți activi plănuiesc să vândă activul. 
  • Cifra 50 – indică faptul că un număr egal de comercianți activi doresc să cumpere și să vândă activul. 
  • Cifra 100 – indică faptul că toți comercianții activi pe platformă doresc să cumpere activul. 

Acum că înțelegeți relația dintre raportul dintre indicatorul IMF și comercianții care plănuiesc să cumpere sau să vândă activul, vă va fi ușor să alegeți o opțiune și să vă asigurați banii. În plus, puteți estima cu ușurință mișcarea prețului activelor după ce înțelegeți cererea și oferta. 

Cu cuvinte mai simple, dacă numărul comercianților care cumpără un activ este mult mai mare decât numărul comercianților care vând același activ. Vor fi mai puțini comercianți care să forțeze prețul activelor în sus. Ca urmare, cererea și prețul vor scădea ambele.

În același mod, dacă numărul comercianților care vând un activ este mai mare decât numărul comercianților care îl cumpără, oferta se va diminua, iar prețurile vor crește. 

Mai jos sunt menționate modalitățile prin care puteți utiliza indexul MFL pentru următoarea predicție precisă:

  • Dacă indicele fluxului monetar este mai mare de 80. Înseamnă că mulți comercianți cumpără activul, iar prețurile pot scădea. 
  • Dacă indicele fluxului monetar este mai mic de 20. Înseamnă că mulți comercianți vând activul, iar prețurile sunt susceptibile să crească.

Această cea mai bună strategie de tranzacționare cu opțiuni binare funcționează cel mai bine pentru o perioadă scurtă. Comercianții folosesc de obicei această strategie pentru a juca pariuri de 5 minute. Pe termen lung, este greu să prezici procesul prin această strategie, deoarece ajunge la extreme. Deci, evitați să utilizați această strategie pentru tranzacțiile pe termen lung. 

➨ Înscrie-te cu cel mai bun broker binar Pocket Option acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

6. Strategia țestoasei 

Strategia de tranzacționare cu opțiuni binare țestoase
Strategia de tranzacționare a țestoaselor

Aceasta este una dintre cele mai bune strategii de opțiuni binare printre comercianți. După cum sugerează și numele, această strategie folosește mișcarea prețurilor activelor din ultimele douăzeci de zile. Apoi utilizați aceste date pentru a prezice următoarea lovitură; ar putea fi un nivel ridicat sau scăzut. Această strategie vă oferă două semnale:

  • Semnalul de cumpărare – când mișcarea curentă a prețului este mai mare decât barele/liniile din ultimele 20 de zile. 
  • Semnalul de vânzare – când mișcarea curentă a prețului este mai mică decât barele/liniile din ultimele 20 de zile. 

Aceasta este una dintre cele mai bune strategii de tranzacționare cu opțiuni binare și poate fi folosită cu ușurință de către începători. Cu toate acestea, rezultatul strategiei țestoase a fost mixt. Strategiile de tranzacționare ajută un comerciant în identificarea semnalelor; niciunul dintre ele nu promite să fie precis 100%.

Motive pentru a utiliza o strategie de tranzacționare cu opțiuni binare:

  1. Implementarea acțiunilor fără o planificare sau strategii adecvate este supusă eșecului. Prin urmare, este crucial să faci o strategie înainte de a-ți tranzacționa banii pe orice platformă. 
  2. Sunt bani reali cu care ai de-a face. Pentru a fi un trader de succes, trebuie să cunoașteți locul în care vă puneți banii. 
  3. Nu trata niciodată comerțul ca pe un simplu joc de noroc dacă te străduiești să fii un comerciant bun. Nu te baza pe presupuneri. În acest fel, vei pierde doar banii.
  4. Folosirea strategiilor vă oferă semnale puternice despre mișcarea prețurilor activelor. Cu toate acestea, puteți folosi situația pentru a obține un profit uriaș doar dacă înțelegeți tendința și preziceți corect. 
  5. Te scutește de a lua decizii impulsive, emoționale. 
  6. Odată ce ați dezvoltat cea mai bună strategie pentru opțiunea binară care funcționează pentru dvs., o puteți stăpâni și modifica pentru a obține un profit pe termen lung.
  7. Folosirea strategiilor de gestionare a banilor pentru a decide câți bani veți investi în tranzacționare vă poate scuti de la pierderea iresponsabilă a banilor. Deoarece lăcomia și vinovăția te pot manipula cu ușurință în acțiuni spontane. 

Elementele fundamentale ale unei strategii de tranzacționare de succes cu opțiuni binare

Înainte de a păși pe teren, trebuie să cunoașteți doi parametri de bază ai strategiilor de tranzacționare cu opțiuni binare – valoarea tranzacției și semnalul. Să înțelegem acești doi parametri în detaliu:

#1 Semnalul 

Un semnal este practic o mișcare a pieței sau un indiciu dacă prețurile vor crește sau vor scădea. Este mai mult ca un instinct după ce observi tendința care se întâmplă în jurul tău. Signal vă ajută să identificați mai mult următorul pas. În mod clar, vă ajută să preziceți dacă prețurile vor crește sau vor scădea. 

Există anumite moduri prin care puteți identifica un semnal. Următoarele sunt câteva moduri:

  • Rămâneți la curent 

Tranzacționarea este legată de afaceri și de piață. Deci, pentru a fi bun la tranzacționare, trebuie să aveți o cunoaștere decentă a acțiunilor sau a pieței de valori, a știrilor din industrie și a informațiilor oferite publicului de către CEO. Toate acestea vă pot ajuta să preziceți dacă prețul resurselor va crește sau va scădea.

  • Studiu tehnic 

Aceasta este o metodă prin care țineți deoparte știrile pieței și priviți îndeaproape graficul de tranzacționare. Este o abordare mai centralizată. Citiți cu atenție graficul și analizați evenimentele din trecut pentru a prezice viitorul. 

Este complicat, dar mai fiabil. Nu trebuie să faci all-in; Există multe aplicații de tranzacționare demonstrative disponibile online, unde vă puteți exersa și îmbunătăți abilitățile de predicție. Odată ce creierul tău se obișnuiește cu modelul de tranzacționare, va fi ușor de înțeles tendința de creștere sau scădere a prețurilor. 

Cel mai bun broker binar:
(Avertisment de risc: tranzacționarea este riscantă)

Pocket Option - Comerț cu profituri mari

123455.0/5

Pocket Option - Comerț cu profituri mari

  • Acceptă clienți internaționali
  • Plăți mari 95%+
  • Platformă profesională
  • Depuneri rapide
  • Social Trading
  • Bonusuri gratuite
(Avertisment de risc: tranzacționarea este riscantă)

#2 Valoarea investiției 

Este crucial să decideți suma de bani pe care o veți tranzacționa. A fi impulsiv sau a gestiona defectuoasă a banilor va duce doar la pierderi. Dezvoltă un strategie de gestionare a banilor pentru a reduce riscurile prin opțiuni binare. Iată cele două strategii cele mai utilizate și de încredere de gestionare a banilor – o abordare bazată pe procent și martingale. 

  • Abordare bazată pe procente 

În această metodă, tu decizi ce procent din capitalul tău vrei să tranzacționezi. Pentru începători, recomandăm să înceapă cu 1% sau 2%. De exemplu, aveți $ 50.000 în contul dvs. bancar. Deci, decideți să tranzacționați 1% din acesta, care este $ 500. Acesta este o modalitate sigură de a vă gestiona banii și de a reduce riscurile potențiale. 

Această abordare este puțin complicată și prezintă riscuri dacă nu aveți experiență. Dar este bine să fii familiarizat cu toate abordările posibile. Aici dublezi am de tranzacționare

Testați dacă o strategie de tranzacționare binară funcționează pentru dvs 

Deci, care este cea mai bună strategie binară? Există un număr mare de variante pe care le veți întâlni pe internet. Fiecare dintre ele va părea funcțional până când îl testați. Diferiții comercianți percep semnalele diferit. Identificarea strategiei care funcționează cel mai bine pentru tine te va ajuta să câștigi bani pe termen lung. 

Nicio aplicație sau persoană nu vă poate spune care strategii de opțiuni binare vor funcționa cel mai bine pentru dvs. Este munca unui comerciant să testeze diferite strategii de tranzacționare și să le modeleze în felul său pentru a profita la maximum de ele. Tranzacționarea binară necesită predicții precise. Cere stăpânire asupra strategiilor pentru a câștiga. Folosirea greșită a oricărei strategii sau semnale mixte vă va duce în cele din urmă să pierdeți bani.

Evitați să folosiți bani reali pentru a testa noi strategii. În plus, asigurați-vă că vă stabiliți limite și aveți o strategie pentru a vă gestiona banii.  

Găsiți intervalele de timp potrivite pentru strategiile de opțiuni binare:

Care interval de timp este cel mai bun pentru tranzacționarea opțiunilor binare cu strategii? – Brokerii vă oferă să tranzacționați timp de expirare de 30 de secunde, 60 de secunde, 5 minute sau chiar 24 de ore la tranzacționarea binară. Din experiența noastră, puteți folosi strategiile discutate în orice interval de timp dorit. Este întotdeauna același, intervalul de timp nu contează.

Opțiuni binare intervale de timp pentru strategii

Dar vă putem recomanda să stați departe de intervalele de timp de 30 de secunde sau 60 de secunde dacă sunteți începător, deoarece aveți nevoie de abilități foarte înalte pentru a face execuții rapide de tranzacții.

Gestionarea banilor pentru cel mai bun succes

Managementul banilor aparține fiecărei strategii de opțiuni binare. Fără gestionarea corectă a banilor, vei pierde totul. Majoritatea comercianților fac această greșeală. Personal, preferăm să riscăm 1 – 5% din soldul contului nostru de tranzacționare într-o opțiune binară. Deci, puteți pierde unele tranzacții fără a vă distruge contul complet. Gestionarea banilor depinde și de comerciant. Unii comercianți sunt foarte agresivi și iau mulți bani pentru a investi. Până la urmă, trebuie să decizi singur câți bani vrei să riști.

Unii comercianți folosesc 10% sau mai mult din soldul contului pentru tranzacționare. De exemplu, dacă ați obținut 4 tranzacții pierdute (se întâmplă acest lucru) la rând, soldul contului dvs. este minus 40%. În opinia noastră, este o nebunie să folosești acest risc.

Majoritatea comercianților profesioniști folosesc un risc de 0,5 – 1,5% din portofoliul lor pentru o tranzacție. Din experiența mea, vei obține emoții grele pierzând o sumă uriașă de bani într-un orizont de timp scurt sau câteva tranzacții.

În primul rând, pare un proces greu să investești doar 1% sau mai puțin din portofoliul tău, dar cu o strategie de tranzacționare constantă și continuă, vei câștiga mulți bani în viitor. De exemplu, dacă obțineți un profit de 2% în fiecare zi, contul va crește foarte mult în câteva săptămâni.

Martingale pentru strategia de opțiuni binare false Breakout

Pentru rezultate mai bune, puteți folosi popularul Strategia Martingale”. Dacă îți pierzi tranzacția, poți dublați-vă investiția sau utilizați mai mult de 2,3x din ultima investiție în următoarea tranzacție. Acest lucru este foarte riscant, dar cu o strategie de succes, este o modalitate bună de a lucra. În opinia mea, numai comercianții experimentați ar trebui să folosească „Martingale”.

O martingală vă poate arunca în aer contul în câteva tranzacții. Il folosim doar atunci cand ne simtim foarte in siguranta pentru urmatoarea tranzactie si recomandam asta.

  • Utilizați gestionarea rațională a banilor (preferăm să riscăm 1-5% per tranzacție)
  • Martingale este o modalitate bună pentru comercianții experimentați (dublați suma de tranzacționare dacă pierdeți)

Atenție la știrile pieței

Un alt punct de tranzacționare de succes este știrile economice de piață (poza de mai jos). Mulți comercianți folosesc aceste știri economice pentru a tranzacționa pe piață. În opinia noastră, este ca un joc de noroc pentru că nu cunoști rezultatul știrilor. În plus, ești prea lent să reacționezi rapid când apare știrea. Comenzile sunt declanșate în mai puțin de 0,01 secunde. Există programe automate de tranzacționare care sunt mai rapide decât tine!

În concluzie, nu este o idee bună să schimbăm știri economice. Sfatul meu pentru tine: Opriți tranzacționarea cu 10 minute înainte și după știri. Volatilitatea este foarte mare și, în majoritatea cazurilor, piața va sări chiar peste ecranul tău. Pieței nu-i pasă de numere, deoarece acestea au prețuri deja.

Folosim știrile economice ale www.investing.com. Veți primi știrile potrivite la 0,1 secunde după ce vor fi lansate.

Stiri-economice-calendar
Calendarul știrilor economice

Începeți – Folosiți un broker binar bun pentru strategia dvs

În tabelul de mai jos, veți găsi cei mai buni brokeri de opțiuni binare. Este foarte important să folosiți un broker cu un software bun de graficare. Trebuie să analizați sfeșnicele/diagrama pentru erupțiile false. Este inutil să tranzacționați o strategie de succes pentru un broker rău, deoarece poate nu vă plătesc profitul. Am testat cei mai buni brokeri de opțiuni binare și le-a recomandat pe site-ul nostru.

Puteți creați un cont demo pentru a practica această nouă metodă de tranzacționare pe piețe. Brokerii noștri recomandați vă oferă un cont gratuit și nelimitat. Condițiile sunt aceleași ca în modul bani reali.

Un alt punct relevant este software-ul de tranzacționare pentru executarea tranzacțiilor dvs. Ar trebui să analizați graficul în cel mai bun mod posibil. Utilizați graficul cu sfeșnic sau cu linii. Vă recomandăm varianta cu sfeșnic. Instrumentele de desen sunt oferite de platformă și puteți începe în câteva secunde.

Fapte pentru un bun broker:

  • Regulament
  • Cont demo gratuit
  • Profit ridicat al activelor
  • Platformă de tranzacționare flexibilă
  • Servicii bune și asistență pentru clienți

Brokerii de mai jos vă oferă cel mai mare randament și cele mai funcționale platforme pentru tranzacționarea dvs.:

Agent:
Regulament:
Randament și active:
Avantaje:
Oferta:
5.0/5
12345
IFMRRC
Randament: 95%+
Peste 100 de piețe
  • Min. depozit $10
  • $10.000 demonstrație
  • Platformă profesională
  • Profit mare de până la 95%
  • Retrageri rapide
  • Semnale
Cont live de la $10
  Inregistreaza-te GRATUIT

(Avertisment de risc: tranzacționarea este riscantă)

5.0/5
12345
IFMRRC
Randament: 97%+
Peste 100 de piețe
  • Acceptă clienți internaționali
  • Plăți mari 95%+
  • Platformă profesională
  • Depuneri rapide
  • Social Trading
  • Bonusuri gratuite
Cont live de la $50
  Inregistreaza-te GRATUIT

(Avertisment de risc: tranzacționarea este riscantă)

/
Randament: Până la 100%
Peste 300 de piețe
  • $10 depozit minim
  • Cont demo gratuit
  • Randament ridicat până la 100% (în cazul unei predicții corecte)
  • Platforma este ușor de utilizat
  • Asistență 24/7
Cont live de la $10
  Inregistreaza-te GRATUIT

(Avertisment de risc: capitalul dvs. ar putea fi în pericol)

Agent:
Regulament:
IFMRRC
Randament și active:
Randament: 95%+
Peste 100 de piețe
Avantaje:
  • Min. depozit $10
  • $10.000 demonstrație
  • Platformă profesională
  • Profit mare de până la 95%
  • Retrageri rapide
  • Semnale
Oferta:
Agent:
Regulament:
IFMRRC
Randament și active:
Randament: 97%+
Peste 100 de piețe
Avantaje:
  • Acceptă clienți internaționali
  • Plăți mari 95%+
  • Platformă profesională
  • Depuneri rapide
  • Social Trading
  • Bonusuri gratuite
Oferta:
Agent:
Regulament:
/
Randament și active:
Randament: Până la 100%
Peste 300 de piețe
Avantaje:
  • $10 depozit minim
  • Cont demo gratuit
  • Randament ridicat până la 100% (în cazul unei predicții corecte)
  • Platforma este ușor de utilizat
  • Asistență 24/7
Oferta:

Concluzia celor mai bune strategii de opțiuni binare:

Pentru a reuși în tranzacționarea cu opțiuni binare, pe termen lung, trebuie să exersați strategiile în mod repetat. Odată cu utilizarea strategiilor, trebuie să aveți răbdare și să evitați acțiuni impulsive. Folosirea oricărei strategii pentru o singură dată nu vă va aduce profituri. Testarea, încercarea și repetarea este singura modalitate de a stăpâni tacticile de tranzacționare. 

Nu renunta la o strategie si opteaza pentru una noua de fiecare data cand experimentezi o pierdere. Acest lucru nu va face decât să vă încurce și nu veți putea niciodată să profitați de o singură strategie. 

În schimb, ține-te de o singură strategie și învață momentul potrivit să o folosești. De asemenea, este important să vă dați seama când trebuie să evitați utilizarea anumitor strategii. Totuși, dacă strategia ta nu funcționează, trebuie să o reconsideri și să faci una nouă. Este bine să luați sfatul unui expert în timp ce faceți o strategie binară. 

Acum că ați citit unele dintre cele mai bune strategii de tranzacționare cu opțiuni binare, găsiți-o pe cea pe care ați înțeles-o bine și testați-o astăzi. Apoi, intră în acțiune și începe să câștigi bani astăzi!

➨ Înscrie-te cu cel mai bun broker binar Pocket Option acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Întrebări frecvente:

Care este cea mai bună strategie de tranzacționare cu opțiuni binare?

Nu există o strategie specifică care se poate dovedi a fi cea mai bună pentru toți comercianții de acolo. Diferite strategii funcționează pentru diferiți comercianți. Prin urmare, trebuie să încercați și să testați strategii variate pentru a afla ce funcționează pentru dvs. Cu toate acestea, a avea o bună cunoaștere a pieței și a învăța analiza tehnică vă va ajuta să reușiți. 

Care este suma minimă necesară pentru tranzacționarea cu opțiuni binare?

Suma minimă de tranzacționare diferă de la broker la broker. Unii v-ar putea cere să începeți cu $10, în timp ce pentru alții, ar putea fi la fel de scăzut ca $1. De exemplu, suma minimă de tranzacționare pentru IQ Option sau Quotex este $10.

De unde provin banii de profit?

Nu există nicio sursă externă de bani în platformele binare de tranzacționare. Banii sunt rotiti. De exemplu, doi comercianți au investit o sumă de $100. Un comerciant a câștigat în timp ce celălalt a pierdut. 

Banii pierduți de acel comerciant vor fi transferați celui care a câștigat, în funcție de procentul de profit oferit de broker comercianților săi. O parte din banii pierduți vor merge către broker. 

Care este suma maximă pe care o poate câștiga opțiunile binare tranzacționate?

Răspunsul la această întrebare depinde de suma de bani tranzacționată. De exemplu, un comerciant a investit $1000, iar procentul de profit oferit de broker este 60%. În acest caz, câștigarea îți va aduce un $600 suplimentar.

În total, veți avea $1600. Cu toate acestea, dacă nu reușești, îți vei pierde toți banii, adică $1000. Nu există o sumă maximă fixă care poate fi câștigată prin opțiuni de tranzacționare. Depinde de suma de bani tranzacționată și de numărul de câștiguri. 

Funcționează strategiile de tranzacționare cu opțiuni binare?

Strategiile de tranzacționare binare nu vă pot promite succesul 100%. Deoarece strategiile de tranzacționare vă oferă doar un semnal pentru a vă prezice următoarea mișcare. Strategiile de tranzacționare nu vă spun exact dacă prețul activelor va crește sau va scădea. Cu toate acestea, bunele practici și cunoașterea activului vă vor crește șansele de câștig. 

Vedeți celelalte strategii de tranzacționare ale mele aici: