Strategia de tranzacționare de suport și rezistență pentru opțiuni binare

Exemplu de suport și rezistență
Exemplu de suport și rezistență

În tranzacționarea cu opțiuni binare, indicatorii joacă un rol important. Asta pentru că poți folosi indicatorii pentru învață natura pieței. Indicatorii ajută, de asemenea, să înțelegem dacă este momentul potrivit pentru a investi pe piața de opțiuni binare sau nu.

Cu atât de mulți indicatori de tranzacționare disponibili, devine dificil să găsești unul bun. Dar nu trebuie să vă faceți griji pentru că vă puteți crește profitabilitatea tranzacționării cu o strategie de suport și rezistență.

Nivelul de suport și rezistență este foaie de parcurs pentru tranzacționare de succes. Este un instrument indicator esențial pe care comercianții îl folosesc pentru a face analiza tehnică a pieței.

Dar cunoașteți modul corect de a identifica nivelul de suport și rezistență? Știți cum să profitați la maximum de strategia de tranzacționare cu suport și rezistență? Sau știți cum să tranzacționați folosind suport și rezistență?

Ei bine, acest ghid conține toate informațiile relevante. 

Vedeți videoclipul meu complet despre această strategie:

YouTube

Prin încărcarea videoclipului, sunteți de acord cu politica de confidențialitate a YouTube.
Află mai multe

Încărcați videoclipul

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iVGhlIE9OTFkgU3VwcG9ydCAmYW1wOyByZXNpc3RhbmNlIHN0cmF0ZWd5IHlvdSBuZWVkIHRvIHdpbiBiaW5hcnkgb3B0aW9ucyAoTGl2ZSBUcmFkZSAyMDIyKSIgd2lkdGg9IjY0MCIgaGVpZ2h0PSIzNjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvTXRrZmRxQS1oTGM/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZSIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==

Ce sunt suportul și rezistența?

Puteți utiliza strategia de suport și rezistență atât pentru tranzacționarea pe termen scurt, cât și pe termen lung. Este o strategie ușor de înțeles care ajută la creșterea profitabilității tranzacționării și la reducerea pierderilor.

In acest strategie de tranzacționare, după ce prețul unui activ testează nivelul de suport și rezistență, acesta se mișcă în direcția opusă. În acest moment, puteți intra într-o tranzacție și puteți părăsi piața cu șanse mari de a câștiga după un timp.

În termeni simpli, suportul și rezistența nu sunt altceva decât un instrument care arată reacția prețului unui activ. Este un rezultat direct al diferențelor între vânzare și cumpărare.

Pretul creste daca sunt mai multi cumparatori. În mod similar, dacă numărul de vânzători este mai mare, prețul scade.

A sustine

Tranzacționare-suport-exemplu
Exemplu de suport comercial

Nivelul de suport în strategia de tranzacționare de suport și rezistență este punctul în care cumpărătorii intră pe piață. Suportul este podeaua care susține prețul unui activ.

Când prețul unei mărfuri de pe piață începe să scadă, acesta găsește un nivel de suport. După identificarea suportului, prețul revine. Dar dacă prețul scade nivelul, scade și mai mult până când găsește un alt nivel de suport.

Rezistenţă

Tranzacționare-rezistență-exemplu

Nivelul de rezistență în strategia de tranzacționare cu suport și rezistență este nivelul la care vânzătorii intră pe piață. Așa cum nivelul de sprijin acționează ca o podea, nivelul de rezistență acționează ca un tavan. Rezistă la o creștere a prețurilor.

Puteți găsi un nivel de rezistență în tranzacționare atunci când prețul unui activ începe să crească. Odată ce prețul găsește un nivel de rezistență, acesta revine. Dar dacă prețul depășește nivelul de rezistență, acesta crește din nou până când găsește un alt nivel.

Cel mai bun broker binar:
(Avertisment de risc: tranzacționarea este riscantă)

Pocket Option - Comerț cu profituri mari

123455.0/5

Pocket Option - Comerț cu profituri mari

  • Acceptă clienți internaționali
  • Plăți mari 95%+
  • Platformă profesională
  • Depuneri rapide
  • Social Trading
  • Bonusuri gratuite
(Avertisment de risc: tranzacționarea este riscantă)

Diferite tipuri de suport și rezistență

Iată câteva suporturi și rezistențe pe care le puteți identifica cu ușurință într-un grafic de tranzacționare.

Suport orizontal si rezistenta

Suport-și-rezistență orizontală
Suport orizontal si rezistenta

Suportul și rezistența orizontală este un nivel static, care susține și rezistă mișcării prețurilor dincolo de acesta.

În suport orizontal și rezistență, atunci când prețul unui activ se mișcă prin suport, este un semn negativ. Dar este un semn pozitiv atunci când prețul trece de nivelul de rezistență.

De asemenea, dacă prețul depășește nivelul de suport și rezistență și trece nivelul în direcția opusă, arată prezența unui erupție falsă.

Suport și rezistență în diagonală

Suport-și-rezistență în diagonală
Suport și rezistență în diagonală

Spre deosebire de nivelul de suport și rezistență anterior, acesta este dinamic. Aceasta înseamnă că suportul și rezistența diagonală se modifică în timp. În general, este creat de trendline.

Puteți trage o linie găsind un preț mai mare și un preț mai mic sau un preț mic și mai mare preț scăzut. După trasarea liniei, dacă observați că diagonala este în jos, tendința este în jos. În mod similar, dacă diagonala este în sus, tendința este în creștere.

În suport și rezistență în diagonală, este un semn pozitiv dacă prețul se ridică de pe linia de tendință. Mai mult, este un avertisment atunci când prețul rupe linia de tendință.

➨ Înscrie-te cu cel mai bun broker binar Pocket Option acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Suport predictiv și rezistență

Un alt tip de suport și rezistență este predictiv. Deși acest tip este mai puțin frecvent, are valoarea lui. Unul dintre suporturile și rezistența predictive comune sunt liniile de tendință. Asta pentru că, în linia de tendință, atunci când linia se extinde, poate fie să susțină, fie să reziste mișcării prețului.

O altă formă de suport predictiv și rezistență este suportul și rezistența orizontală. De asemenea, puteți utiliza acest instrument pentru a înțelege locul în care s-ar putea dezvolta sprijinul sau rezistența în viitor.

Cum puteți face ca strategia de sprijin și rezistență să funcționeze?

Daca vrei sa faci sprijin si rezistenta strategie munca, ar trebui să aveți niște abilități de bază.

În primul rând, trebuie să fii familiarizat cu tipul principal de diagrame cu opțiuni binare pe care le folosesc brokerii. Diagrama cu bare și lumânări este o diagramă de tranzacționare populară cu care trebuie să vă familiarizați.

În plus, ar trebui să cunoașteți analiza tehnică. Și, în sfârșit, trebuie să înțelegeți ce sunt suportul și rezistența și cum le puteți stabili.

De ce sunt importante sprijinul și rezistența?

Cu ajutorul suportului și rezistenței, puteți identifica modelul de preț în tranzacționarea cu opțiuni binare. Când cunoașteți direcția mișcării prețului, puteți selecta opțiunile de cumpărare sau de vânzare în funcție de natura pieței.

Analizând nivelul de suport și rezistență, puteți afla chiar și momentul potrivit pentru a intra și a ieși pe piață. Iată un exemplu rapid pentru a înțelege cum funcționează nivelul de suport și rezistență.

Să presupunem că acțiunile unei companii, să spunem XYZ, revin între $750 și $800. Acestea sunt nivelul de suport și rezistență. Dacă prețul XYZ scade spre $750, puteți plasa o opțiune de apel lângă această sumă.

În mod similar, puteți plasa o opțiune de vânzare dacă prețul companiei XYZ merge spre nivelul de rezistență.

Cel mai bun broker binar:
(Avertisment de risc: tranzacționarea este riscantă)

Pocket Option - Comerț cu profituri mari

123455.0/5

Pocket Option - Comerț cu profituri mari

  • Acceptă clienți internaționali
  • Plăți mari 95%+
  • Platformă profesională
  • Depuneri rapide
  • Social Trading
  • Bonusuri gratuite
(Avertisment de risc: tranzacționarea este riscantă)

Modalități de a construi suport și rezistență

Puteți urma acești pași pentru a atrage zona de suport și rezistență.

Alegeți o diagramă

Pentru a atrage suport și rezistență, trebuie să alegeți o diagramă familiară.

Identificați înaltele și minimele

Identificați-măruri-și-scăderi-pentru-tranzacționare-de-suport-și-rezistență
Identificați înaltele și minimele

Odată ce ați ales un grafic, ar trebui să identificați maximele și minimele. Puteți începe prin a trasa linia la fiecare maxim și minim. Rândurile vă vor ajuta să înțelegeți dacă piața este în trend sau nu.

După aceea, puteți desena linii pentru conectarea înaltelor și scăzute. Amintiți-vă că linia orizontală pe care o desenați nu se va întinde pe fiecare înalt și jos. Puteți identifica suportul și rezistența odată ce procesul este finalizat.

Această metodă de desenare a suportului și rezistenței funcționează perfect în orice interval de timp.

Cum să identifici suportul și rezistența?

Pentru utilizarea cu succes a suportului și rezistenței în tranzacționare, este esențial să le identificați. Iată cum o poți face.

Date istorice

Una dintre cele mai simple moduri de a identifica nivelul de suport și rezistență este prin analizarea modelelor trecute ale unui activ și a prețurilor istorice. Puteți face acest lucru învățând despre modelul trecut de la ceva timp până la cea mai recentă activitate.

De asemenea, este necesar să ne amintim că datele istorice și modelele trecute nu sunt întotdeauna criterii de încredere pentru a identifica suportul și rezistența într-un grafic de tranzacționare. Asta pentru că starea pieței se schimbă constant din cauza știrilor financiare.

Pe lângă modelele anterioare, puteți utiliza și nivelurile anterioare de suport și rezistență pentru a identifica nivelurile de suport și rezistență. Puteți utiliza suportul și nivelul de rezistență din trecut pentru a intra sau a ieși dintr-o tranzacție.

Dar nivelul anterior de suport și rezistență nu este o metodă absolută, deoarece prețul activelor variază din când în când.

➨ Înscrie-te cu cel mai bun broker binar Pocket Option acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Indicatori tehnici

Indicatori populari cum ar fi puncte de pivotare, medii mobile și Instrumente Fibonacci poate fi folosit pentru a identifica nivelurile de suport și rezistență.

Regula generala

De asemenea, puteți identifica nivelurile de suport și rezistență în graficul de tranzacționare folosind câteva reguli generale. De exemplu, puteți desena o linie dreaptă din punctele de inversare de urs.

Aici, dacă liniile conectează cel puțin trei puncte, este considerată rezistență de valoare istorică. Dacă linia conectează trei puncte de inversare, este un bun suport istoric.

Diferite strategii de tranzacționare de suport și rezistență

Cu tipul potrivit de suport și o strategie de tranzacționare cu rezistență, puteți câștiga o tranzacție. Iată patru strategii de tranzacționare utile.

Tranzacționare în gamă

Range-trading-exemplu
Exemplu de tranzacționare în gamă

Strategia de tranzacționare în gama este spațiul dintre suport și rezistență. Acest spațiu este creat atunci când comercianții vând la nivelul de rezistență și cumpără la nivel de suport. În acest caz, rezistența acționează ca un tavan, iar suportul devine podea.

Când utilizați această strategie de tranzacționare, trebuie să vă amintiți că suportul și rezistența nu sunt întotdeauna o linie dreaptă. Asta pentru că prețul activelor revine pe o anumită zonă în loc să formeze o linie dreaptă.

Pe o piață cu gamă limitată, când prețul unui activ revine la rezistență, comercianții caută intrări scurte. În mod similar, ei caută intrări lungi în caz de sprijin.

Mai mult, puteți lua în considerare stabilirea unui stop deasupra rezistenței atunci când plănuiți să mergeți la scurt și sub suport atunci când mergeți lung. O oprire este vitală, deoarece prețul activului nu se află întotdeauna într-un interval definit.

Strategia de evaziune

Breakout-suport-și-rezistență
Suport și rezistență la erupție

Când prețul depășește un interval fix, se numește breakout. După erupție, comercianții așteaptă ca prețul să aibă din nou tendința.

Puteți găsi astfel de erupții deasupra nivelului de rezistență și sub nivelul de suport. Dacă prețul se mișcă puternic într-o anumită direcție, ar putea începe o nouă tendință.

Dar nu trebuie să plasați o tranzacție, deoarece această evaziune poate fi o fals-out. În schimb, ar trebui să așteptați o retragere. Odată ce observați o retragere, puteți efectua o tranzacție.

➨ Înscrie-te cu cel mai bun broker binar Pocket Option acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Strategia de tendințe

Trendline-trading
Strategia de tranzacționare Trendline

O altă strategie populară de tranzacționare cu suport și rezistență este strategia trendline. În această strategie, puteți folosi liniile de tendință fie ca suport, fie ca rezistență. Puteți trage o linie care conectează două sau mai multe minime într-un trend ascendent. Sau două sau mai multe maxime într-un trend descendent.

Dacă tendința prețului este puternică, prețul va reveni pe linia de tendință. Și apoi, va începe să se miște cu tendința.

Medii mobile

De asemenea, puteți utiliza indicatorii mediilor mobile pentru a analiza nivelul de suport și rezistență. Unele dintre mediile mobile standard pe care le puteți alege sunt 20 și 50.

De asemenea, puteți modifica ușor aceste numere la 21 și 55 pentru a utiliza numerele Fibonacci.

Cum să profiti la maximum de sprijin și rezistență?

Dacă doriți să profitați la maximum de strategia de tranzacționare cu suport și rezistență, urmați aceste sfaturi.

Nu fi leneș cu diagramele

Când tranzacționați un anumit tip de activ pentru o perioadă lungă de timp, aveți senzația că știți cum se va mișca prețul acestuia. Și asta sentimentul iese din experiență.

Dar nu ar trebui să leneviți cu graficele, deoarece opțiunile binare sunt o piață volatilă și vă poate surprinde. Astfel, trebuie să urmăriți întotdeauna acțiunea prețului, să colectați date fiabile și să păstrați grafice precise.

Prețurile activelor testează suportul și rezistența

Când faci un schimb de în urma tranzacționării cu suport și rezistență strategie, veți observa că prețul activelor testează suportul și rezistența fără a depăși nivelurile.

Când se întâmplă acest lucru, ar trebui să așteptați ca prețul să formeze o nouă tendință. Și în loc să te grăbești să faci o tranzacție, ar trebui să-ți calmezi nervii și să lași piața să devină normală.

Așteptați-vă la două creșteri de preț

Când graficați acțiunea prețului unui activ, puteți observa două creșteri ale prețului. Uneori, vei vedea trei sărituri. Asta se întâmplă deoarece fiecare săritură întărește semnalul. 

Atenție la erupții

În strategia de tranzacționare de suport și rezistență, erupțiile sunt frecvente. Când există o erupție, aceasta formează o nouă linie de tendință. Puteți folosi această oportunitate pentru a obține mai mult profit.

Limitări ale tranzacționării cu suport și rezistență cu opțiuni binare

Deși există unele beneficii ale utilizării strategiei de tranzacționare cu suport și rezistență, există unele limitări. Trebuie să le cunoști pentru a nu pierde bani.

  • Această strategie de tranzacționare nu oferă un rezultat specific. Chiar dacă prețul acțiunilor scade nivelul de suport sau rezistență, există șanse ca prețul să nu urmeze această tendință.
  • Există o erupție falsă. Îngreunează pentru comercianți să identifice nivelul exact de suport și rezistență.

Concluzie: Una dintre cele mai bune strategii pentru opțiuni binare

Sprijinul și rezistența sunt populare strategie de tranzacționare cu opțiuni binare pe care le puteți folosi pentru a înțelege natura pieței. Pe lângă aceasta, suportul și rezistența ajută și la determinarea punctelor forte și slabe ale tendinței.

Dacă observați că prețul unui activ rupe nivelul de suport sau rezistență, dar trece nivelul înapoi în direcția opusă, înseamnă că există este o evaziune falsă.

Deși uneori, devine dificil să identifici suportul și rezistența din cauza erupțiilor false, poți oricând să faci o analiză de succes pentru a face o tranzacție profitabilă.

➨ Înscrie-te cu cel mai bun broker binar Pocket Option acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Despre autor

Percival Knight
Sunt un comerciant de opțiuni binare cu experiență de mai bine de zece ani. În principal, schimb tranzacții de 60 de secunde la o rată de succes foarte mare. Strategiile mele preferate sunt folosirea sfeșnicelor și a erupțiilor false

Scrie un comentariu