Opțiunile binare dublează strategia

Pe măsură ce tranzacționarea cu opțiuni binare devine populară, cererea de inovare strategii de tranzacționare este, de asemenea, în creștere. În lista de strategii de tranzacționare utile, Double Up este cea mai nouă adăugare.  

Mai mulți comercianți folosesc Double-Up pentru a face tranzacțiile cu opțiuni și mai dinamice. Pentru a utiliza această strategie pentru rentabilitatea dvs., trebuie să știți ce este mai exact strategia Double-Up? Cum functioneazã? Și cum să-l folosești? 

Veți găsi răspunsuri la toate aceste întrebări și multe altele în acest ghid.  

Opțiuni binare-strategie de dublare

Care este strategia de dublare?

Strategia Double Up este așa cum sună – multiplică poziția curentă a comerciantului. Această strategie simplă și plină de satisfacții este ușor de utilizat, dar simplitatea nu elimină riscul

Deși strategia Double-Up dublează poziția, nu funcționează întotdeauna în favoarea comerciantului. Pentru a utiliza cu succes abordarea Double Up, aveți nevoie de un plan de tranzacționare detaliat și de o bună înțelegere a tranzacționării cu opțiuni binare. 

Mai mult, ar fi de ajutor dacă ai studia și diagramele. În acest fel, puteți identifica riscul și le puteți elimina pentru a câștiga o plată mare din tranzacționarea cu opțiuni. 

Cum funcționează dublarea în Opțiuni binare?

A afla cum funcționează strategia Double Up vă poate ajuta să o utilizați într-un mod mai bun. Pentru a executa această strategie, tranzacția dvs. ar trebui să fie „În bani”. 

După ce ați speculat prețul unui activ și ați selectat un timp de expirare, puteți alege strategia Double Up. Fereastra de dublare a mișcării apare pentru un timp limitat, adică cu 5-10 minute înainte de expirarea unei tranzacții. 

Selectând strategia de dublare într-un timp dat, iti poti dubla profitul. Dar pierderea ta va crește, de asemenea, de două ori dacă poziția ta expiră „Din bani”. 

Deoarece există riscul de a pierde o sumă uriașă de bani cu strategia Double Up, este mai bine să vă luați în considerare situația financiară înainte de a face o mișcare. Dacă poți gestiona riscul potențial, îți poți dubla poziția. În caz contrar, ar trebui să evitați dublarea. 

Cel mai bun broker binar:
(Avertisment de risc: tranzacționarea este riscantă)

Pocket Option - Comerț cu profituri mari

123455.0/5

Pocket Option - Comerț cu profituri mari

  • Acceptă clienți internaționali
  • Plăți mari 95%+
  • Platformă profesională
  • Depuneri rapide
  • Social Trading
  • Bonusuri gratuite
(Avertisment de risc: tranzacționarea este riscantă)

Cum să folosești strategia de dublare?

În timp ce conceptul strategiei Double-Up poate fi rezumat la dublarea comerțului pe piață, există mai mult în poveste. 

Fără o strategie adecvată de tranzacționare cu opțiuni și înțelegerea pieței, alegerea acestei funcții va aduce doar pierderi. Dar prezicerea volatilității pieței pe baza informațiilor despre piață nu este ușoară. 

Pentru a cunoaște volatilitatea pieței, puteți analiza diagrame de tranzacționare. După ce ați analizat graficele, dacă credeți că tranzacția va fi în favoarea dvs., puteți alege această funcție. 

Dar amintiți-vă că prețul activelor continuă să fluctueze pe piața binară. Deci, este greu de prezis dacă direcția prețului unui activ va fi liniară sau nu. 

De asemenea, nu puteți intra pe piață pentru a vă dubla tranzacția cu doar câteva secunde înainte ca aceasta să se încheie. Asta nu este permis. Și dacă ar fi, brokerii binari ar fi frâu. 

Când să nu dublezi o tranzacție?

Ca orice altă funcție de tranzacționare cu opțiuni binare, strategia Double Up este, de asemenea, utilă, dar numai atunci când un comerciant știe cum să o folosească. Dacă această caracteristică este utilizată într-o situație de tranzacționare nefavorabilă, poate deveni un blestem. 

Aceasta înseamnă că atunci când sunteți familiarizat cu activul, dar nu sunteți familiarizat cu mișcarea prețului acestuia, nu dublați tranzacția. 

Mai mult, utilizarea strategiei Double Up ar trebui evitată și atunci când nu sunteți familiarizat cu activul. Asta pentru că nu poți prezice cu exactitate direcția prețului a unei marfuri pe care nu le-ați tranzacționat niciodată. 

Deci, în loc să riști întregul schimb și să pierzi suma, este mai bine să joci în siguranță. 

Exemplu de strategie de dublare 

Să presupunem că tranzacționați cu aur. Tu esti investind o sumă de $200, iar tranzacția se va încheia după o oră. Cu cinci până la zece minute înainte de încheierea tranzacției, opțiunea Double Up devine disponibilă. 

Apoi analizați graficul pentru a înțelege dacă nu aveți bani sau nu aveți bani. Deoarece sunteți în bani, alegeți să vă dublați tranzacția. 

După expirarea tranzacției, dacă previziunile dvs. au fost corecte, vei câștiga $400. Cu toate acestea, dacă ați analizat greșit piața sau dacă prețul fluctuează după ce ați optat pentru strategie, veți pierde $400. 

Strategie de dublare

Fiecare comerciant de succes cunoaște regula de tranzacționare 80/20. Această regulă spune că doar 20% dintre oameni care tranzacționează opțiuni binare câștigă bani. Iar restul, 80%, pierde. 

Deci, ce îi diferențiază pe comercianții 20% de alții? Răspunsul este strategia. Pentru a vă economisi bani de la epuizare, puteți utiliza și o strategie eficientă de tranzacționare Double Up. 

Alegeți un broker de încredere

Găsind un broker care oferă tranzacționare Double Up caracteristica este esențială, deoarece doar un broker selectat o oferă. Puteți lua în considerare câteva lucruri precum funcțiile oferite, taxele, conturi demo, depozit minim și active furnizate pentru a alege brokerul potrivit. 

Cel mai bun broker binar:
(Avertisment de risc: tranzacționarea este riscantă)

Pocket Option - Comerț cu profituri mari

123455.0/5

Pocket Option - Comerț cu profituri mari

  • Acceptă clienți internaționali
  • Plăți mari 95%+
  • Platformă profesională
  • Depuneri rapide
  • Social Trading
  • Bonusuri gratuite
(Avertisment de risc: tranzacționarea este riscantă)

Joaca-te cu grija

Dacă sunteți nou în lumea tranzacționării cu opțiuni binare, ar trebui să jucați în siguranță și să pariați simplu cu „Call and Put”. De asemenea, cel mai bine ar fi să alegeți un activ de tranzacționare cu care sunteți familiarizat. Asta pentru că știți deja tendința prețului activului familiar. 

Așteptați-vă la pierderi timpurii

Dublarea tranzacționării binare dublează și pierderea. Deci, atunci când alegeți această funcție, ar trebui să fiți gata să pierdeți. Pentru a face pierderile mai mici, puteți investi mic. 

Citiți diagramele

Fără citirea graficelor, nu puteți prezice mișcarea prețului unui activ. Și fără a specula momentul prețului, nu poți câștiga tranzacția. Astfel, ar fi de ajutor dacă ai face o analiză tehnică pentru a câștiga jocul de tranzacționare. 

Concluzie 

A prezice dacă vei câștiga sau nu o tranzacție nu este ușor, dar îți poți crește șansele de a obține un profit considerabil prin înțelegerea clară a avantajelor și dezavantajelor Double Up. strategie

De asemenea, cu cât păstrați mai mic timpul dintre timpul de expirare și execuția strategiei Double Up, cu atât sunt mai mari șansele de câștig. 

Deși această caracteristică de tranzacționare te poate face să pierzi bani uriași, nu puteți nega că vă puteți înmulți profitul cu doi folosind funcția Dublare.

➨ Înscrie-te cu cel mai bun broker binar Pocket Option acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Despre autor

Percival Knight
Sunt un comerciant de opțiuni binare cu experiență de mai bine de zece ani. În principal, schimb tranzacții de 60 de secunde la o rată de succes foarte mare. Strategiile mele preferate sunt folosirea sfeșnicelor și a erupțiilor false

Scrie un comentariu