Cele mai bune 18 instrumente de tranzacționare cu opțiuni binare listate

Pentru a tranzacționa corect pe piața de opțiuni binare, există anumite instrumente de tranzacționare pe care un comerciant trebuie să le achiziționeze. Unele dintre aceste instrumente sunt gratuite, în timp ce altele trebuie achiziționate din comerț.

Scopul achiziționării acestor instrumente de tranzacționare este de a îmbunătăți procesul de tranzacționare și de a încerca să câștigi cât mai mulți bani din piață. În acest articol, vă vom prezenta cele mai bune 18 instrumente de tranzacționare pentru succesul opțiunilor binare.

Cele mai bune instrumente de tranzacționare pentru opțiuni binare - instrumente utile

Iată o prezentare generală a celor mai bune 18 instrumente de tranzacționare binare, care sunt instrumente esențiale pentru comercianții de opțiuni binare:

Acum că aveți o imagine de ansamblu bună, vom analiza în detaliu toate aceste instrumente și beneficiile lor.

➨ Înscrie-te cu cel mai bun broker binar Pocket Option acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Mai jos este o prezentare generală a celor mai importante instrumente și instrumente pentru tranzacționarea cu opțiuni binare:

Instrumentul nr. 1 – Instrumente de detectare a modelelor grafice

Model de diagramă ABCD
Detector de modele grafice

Unul dintre instrumentele de tranzacționare esențiale pentru orice comerciant de opțiuni binare este un instrument de detectare a modelelor de diagrame, care îl ajută pe comerciant să analizeze corect modelele de diagrame.. Multe forme de tranzacționare cu opțiuni binare se bazează pe prezicerea direcției activului, iar modelele sunt un bun indicator al acestui lucru. Va crește sau va scădea prețul unui activ după o perioadă de consolidare sau tendința va continua sau se va inversa complet? Aceste informații sunt disponibile pentru comerciant la un cost mic prin diferite modele de diagrame.

În loc să-i pună pe comercianți sub presiune inutilă, cerându-le să petreacă ore întregi studiind și memorând modelele grafice, sunt disponibile instrumente care pot identifica instantaneu aceste modele. Mai urmează. Puterea și longevitatea acestor modele și graficele intervalului de timp pe care apar pot fi prezise prin unele dintre aceste metode, oferind o bază pentru determinarea expirării.

Instrumente de tranzacționare ca acestea sunt disponibile pe piață. De exemplu, există Autochartist, Schwab StreetSmart Edge Pattern Recognition Software și alte programe similare de la TradeKing-Recognia.

Instrumentul nr. 2 – Calculatorul autopivot

Calculatorul automat de punct pivot și instrumentul de recuperare a datelor Livecharts.co.uk
Calculator autopivot

Calculatorul Autopivot este un instrument gratuit, dar valoarea sa este incomensurabilă, deoarece identifică și recalculează automat cele trei niveluri principale de suport și rezistență în fiecare zi de tranzacționare. Prezintă aceste niveluri într-un format clar, cu coduri de culori, eliminând orice potențială confuzie cu privire la pozițiile lor.

În lumea tranzacționării, importanța nivelurilor exacte de suport și rezistență nu poate fi supraevaluată. Aceste repere critice pot determina direcția viitoare a prețurilor activelor. Cu toate acestea, în ciuda importanței lor, mulți comercianți trec cu vederea un instrument valoros conceput pentru a identifica aceste niveluri: calculatorul cu pivotare automată.

Indiferent dacă sunteți implicat în tranzacționare în gamă, tranzacționare de tip breakout sau o simplă tranzacție în sus/scădere, înțelegerea acestor niveluri este esențială. Mulți comercianți își dau seama de importanța lor doar atunci când aceste niveluri le perturbă tranzacțiile. Încorporând Calculatorul Auto Pivot în strategia dvs. de tranzacționare, puteți trece înaintea acestor provocări.

Având în vedere că acest instrument este atât gratuit, cât și disponibil pe scară largă online, nu există nicio justificare pentru omisiunea sa din setul dvs. de instrumente de tranzacționare. Nu numai că prezintă cele trei puncte cheie de suport și rezistență, ci le actualizează zilnic. Acest lucru asigură claritate și precizie în deciziile dvs. de tranzacționare, permițându-vă să navigați pe piață cu mai multă încredere.

Cel mai bun broker binar:
(Avertisment de risc: tranzacționarea este riscantă)

Pocket Option - Comerț cu profituri mari

123455.0/5

Pocket Option - Comerț cu profituri mari

  • Acceptă clienți internaționali
  • Plăți mari 95%+
  • Platformă profesională
  • Depuneri rapide
  • Social Trading
  • Bonusuri gratuite
(Avertisment de risc: tranzacționarea este riscantă)

Instrumentul nr. 3 – Diagrame

Analiza tehnica in diagrama quotex
Diagrame de tranzacționare

Diagramele interactive oferă o reprezentare vizuală a mișcărilor pieței, permițând comercianților să identifice modele, tendințe și oportunități potențiale. Fără a avea diverse tipuri de diagrame disponibile, comercianții sunt lăsați să navigheze în apele turbulente ale pieței numai prin intuiție, ceea ce este asemănător cu zborul orb.

În mod surprinzător, mulți brokeri de opțiuni binare nu oferă funcții bune de graficare, lăsându-și comercianții într-un dezavantaj semnificativ. Cu toate acestea, există o soluție. Platforme precum MT4 vă oferă acces la o gamă largă de active tranzacționate în mod obișnuit pe piața de opțiuni binare. Prin înscrierea la un broker MT4, comercianții pot profita de aceste grafice interactive gratuit.

Quotex-diagrama-și-analiza
Tipuri de diagrame

Un prim exemplu de platformă care înțelege importanța diagramelor cuprinzătoare este Quotex. Acest broker de opțiuni binare oferă grafice pentru o gamă largă de active, de la indici bursieri și mărfuri, cum ar fi aurul și argintul, până la acțiuni individuale și valute. Cu Quotex, comercianții pot fi siguri că, indiferent de activ pe care îl aleg pe piața de opțiuni binare, există un grafic detaliat pentru a le ghida deciziile.

➨ Înscrie-te cu cel mai bun broker binar Pocket Option acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Instrumentul nr. 4 – Conturi Demo

Tranzacționare în cont demo Quotex
Cont demo Opțiuni binare

Este imposibil să exagerăm utilitatea conturi demo pentru opțiuni binare. Dacă un comerciant nu poate face toate greșelile pe care trebuie să le facă, nu va învăța niciodată cum să tranzacționeze pe piață așa cum a făcut Thomas Edison. Obținerea unui cont gratuit pentru opțiuni binare este, în mod ironic, dificilă. Brokerii de opțiuni binare fie nu îl au deloc, fie, dacă o au, fie îi limitează proprietatea, fie îl oferă doar comercianților care depun bani într-un cont activ.

Quotex este un broker de opțiuni binare care se remarcă prin furnizarea de conturi demo nelimitate, neobligatorii. Dacă nu puteți găsi alte conturi eșantion, vă rugăm să deschideți un cont demo la acest broker și să vă testați strategiile de tranzacționare acolo.

Aceste patru instrumente sunt cele mai bune pe care le poate avea un comerciant de opțiuni binare, dar nu sunt singurele folosite.

Instrumentul nr. 5 – Instrumente de recunoaștere a modelelor grafice

autochartist
Instrumente de recunoaștere a modelelor grafice

Instrumentele de recunoaștere a modelelor grafice sunt unul dintre cele mai importante instrumente de tranzacționare pe care trebuie să le aibă fiecare comerciant de opțiuni binare, deoarece ajută la arătarea direcției activului. Succesul în mai multe tipuri de tranzacționare pe piața de opțiuni binare depinde de capacitatea de a defini direcția activului, iar modelele grafice arată exact asta. Va crește sau scade prețul unui activ, va continua o tendință anterioară după o perioadă de consolidare sau se va inversa complet? Există mai multe modele de diagrame care pot pune toate aceste informații în mâinile comerciantului foarte ieftin.

Acum, în loc să-l stresezi pe trader, solicitându-i să învețe și să înghesuie modelele de diagrame, există instrumente care îi pot ajuta pe comercianți să identifice modelele de diagrame într-o clipă. Nu se termină aici. Unele dintre aceste instrumente sunt capabile să prezică puterea și durata acestor modele și, de asemenea, să identifice graficele intervalului de timp pe care se formează, oferind o bază pentru determinarea expirării.

Există mai multe dintre aceste instrumente de tranzacționare pe piață. Unele dintre ele sunt Autochartist, Schwab StreetSmart Edge Pattern Recognition Software și software similar de la TradeKing-Recognia.

Unii brokeri oferă doar câteva opțiuni de tranzacționare sau deloc. Alții vă pot oferi diverse instrumente care vă permit să preluați un control mai mare asupra tranzacțiilor dvs. Am vorbit recent cu un reprezentant al unui site cu opțiuni binare care a spus că foarte puțini dintre clienții lor au folosit instrumentele pe care le-au oferit.

Cei care le-au folosit au avut mai multe șanse de a reuși, în timp ce cei care nu au avut șanse mai mari de a eșua. Alte instrumente excelente pentru tranzacționarea opțiunilor binare pot fi găsite aici.

Verificați cu brokerul dvs. pentru a vedea dacă le au:

Instrumentul nr. 6 – Extindere, cunoscut și sub denumirea de rollover 

Funcția de rulare a opțiunilor binare.PNG
Funcția de rulare

extinderea / rostogoli caracteristica vă permite să modificați data de expirare a ofertei și vă poate extinde poziția dincolo de timpul de expirare inițial. Este o opțiune grozavă dacă doriți să vă depășiți câștigurile cât mai mult timp posibil. Există momente în care are sens să rămâneți în comerțul dvs. și să profitați de toate oportunitățile care se prezintă. În cele din urmă, cea mai periculoasă și mai provocatoare porțiune a fost finalizată.

Instrumentul nr. 7 – Funcția de închidere timpurie

The Închidere devreme caracteristica este cel mai bine utilizată spre sfârșitul nopții, deoarece vă permite să părăsiți o poziție înainte de a expira. Practic, nu puteți greși cu instrumentul acestui broker. Închideți o tranzacție cu pierderi înainte de a vă pierde toți banii. Puteți face acest lucru și dacă încercați să ieșiți dintr-o tranzacție profitabilă despre care credeți că merge în direcția greșită. Este posibil să faceți un mic profit sau chiar să vă spargeți rentabilitatea în loc să pierdeți bani. În unele cazuri, Take Profit și Stop Loss pot simboliza o închidere timpurie.

➨ Înscrie-te cu cel mai bun broker binar Pocket Option acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Instrumentul nr. 8 – Funcția de dublare

Opțiunile binare dublează funcția
Funcția de dublare

Caracteristica de dublare vă permite să vă măriți investiția actuală într-o anumită poziție de două ori. Rețineți că puteți pierde și câștiga de două ori mai mult dacă nu ești atent, așa că folosește-l numai atunci când ești sigur că iei decizia corectă. Stima ta de sine trebuie să fie întărită pentru un scop bun. De exemplu, este posibil ca tranzacția dvs. să fi trecut și să fi retras niveluri cruciale de suport sau rezistență. Asigurați-vă că utilizați un bun strategie de dublare pentru tranzacționarea cu opțiuni binare!

Instrumentul nr. 9 – Platformă de cartografiere deschisă

Diagrama OHLC Quotex
Platformă de grafică deschisă

O platformă deschisă vă va ajuta să efectuați analiza tehnică conținută în acest grafic actualizat. Unii brokeri oferă această caracteristică pentru a vă oferi o imagine completă a circumstanțelor tranzacției.

Cu toate acestea, vă sfătuiesc cu insistență să puneți mâna pe software de grafică de ultimă generație. Majoritatea graficelor de pe site-urile cu opțiuni binare comercializate ca „Open Platform” sau „Chart Plus” nu sunt potrivite pentru tranzacționarea profesională.

Instrumentul nr. 10 – Auto-trading

DBot-ul Deriv
Tranzacționare automată prin DBot

The instrument robot de tranzacționare automată vă permite să plasați tranzacții automat. Ca rezultat, puteți părăsi platforma și lăsați software-ul să facă toată munca pentru dvs. Dacă nu aveți un motiv convingător pentru a utiliza tranzacționarea automată (și nu mă pot gândi la unul), vă sfătuiesc să nu o faceți. Ca regulă generală, auto-trading este o strategie de pierdere. Pentru cele mai bune rezultate, păstrați o mână activă în tranzacția dvs.

Instrumentul nr. 11 – Analiza pieței zilnic și lunar

Exnova - Analiza pietei
Analiza pietei

Analiza zilnică și lunară a pieței este un rezumat al celor mai importante știri financiare. Comercianții care folosesc analiza fundamentală vor adora acest instrument de opțiuni binare. Le permite celor care folosesc strategii de acțiune a prețurilor să monitorizeze rapoartele ca punct de referință, dar adesea este puțin probabil să facă tranzacții reale pe baza acestora. Utilizați acest lucru în avantajul dvs. și încercați acest instrument.

➨ Înscrie-te cu cel mai bun broker binar Pocket Option acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Instrumentul nr. 12 – Calendarul financiar

Calendarul economic al Investing.com
Calendar economic

Un calendar economic sau calendarul financiar vă poate ajuta să urmăriți când guvernele din întreaga lume publică informații importante. Aici, cele mai volatile știri tind să vină din Statele Unite. Calendarul vă poate spune, de asemenea, când sunt programate să fie rostite discursuri importante, cum ar fi Statul Uniunii.

Piețele pot fi afectate de rapoarte financiare, discursuri și alte evenimente. Utilizați acest instrument pentru a pregăti intrări dacă tranzacționați conturi sau evitați orele de raportare dacă nu o faceți. Aflați care rapoarte sunt cel mai probabil să fie profitabile.

Instrumentul nr. 13 – Semnale comerciale

semnale de tranzacționare quotex
Semnale comerciale

Semnalele de tranzacționare acționează ca niște faruri, indicând calea către decizii de tranzacționare informate și, prin urmare, sunt instrumente bune de tranzacționare cu opțiuni binare, deoarece nu sunt influențate de propriile emoții. Acestea se bazează de obicei pe analize tehnice sau fundamentale și pot fi obținute direct de pe platforma de tranzacționare sau de la furnizori externi.

Dar atenție: piața este plină de furnizori de semnale fraudulenți care încearcă să atragă comercianții nebănuiți în programe scumpe de abonament, așa că aveți grijă de unde primiți semnalele și, în mod ideal, învățați singur strategiile de tranzacționare, astfel încât să puteți genera propriile dvs. semnale de tranzacționare cu opțiuni binare.

➨ Înscrie-te cu cel mai bun broker binar Pocket Option acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Instrumentul nr. 14 – Resurse pentru învățare

Centrul educațional BlackBull Markets
Resurse de învățare

Clienților cu conturi mari li se pot oferi o varietate de resurse educaționale, cum ar fi cărți electronice, videoclipuri de tranzacționare, seminarii web și sesiuni de instruire săptămânale, care vă ajută să aflați mai multe despre tranzacționarea cu opțiuni binare. Nu uitați să faceți cercetări înainte de a utiliza materiale de tranzacționare gratuite. Există multe mai multe resurse gratuite disponibile decât cele oferite de broker. Aflați cât mai multe despre piață și despre cum funcționează.

Instrumentul nr. 15 – Coaching unu-la-unu

Coaching de tranzacționare cu opțiuni unu-la-unu
Coaching 1 la 1

Coaching-ul individual este unul dintre cele mai bune instrumente pe care le poate avea un comerciant, ajutându-vă să obțineți rapid cunoștințe de specialitate și adaptate nevoilor dumneavoastră individuale. Unii brokeri oferă acest serviciu ca un beneficiu suplimentar. În același mod în care serviciile de semnal de tranzacționare, metodele gratuite și alte resurse pot fi încorporate în strategia și planul dvs. de tranzacționare, ar trebui să fie utilizate și instrucțiuni individuale.

Cel mai bine este să nu folosiți nimic care nu se potrivește cu metoda la care lucrați sau cu înțelegerea pe care ați dobândit-o. Toți experții financiari nu sunt creați egali și nici chiar cei mai buni nu pot ajuta pe toată lumea. Chiar și cel mai bun sfat pentru un comerciant poate fi complet lipsit de sens pentru altul. Oricât de importante sunt cunoștințele mentorului tău, contează modul în care faci comerț. Fiecare student are nevoi diferite și nu fiecare mentor este potrivit pentru toată lumea.

Instrumentul nr. 16 – Calculator Martingale cu opțiuni binare

Calculatorul de martingale de opțiuni binare al binaryoptions.com
Calculator de martingale Binaryoptions.com

Al nostru Calculator Martingale cu opțiuni binare este conceput pentru vă ajută să determinați suma ideală de investit, mai ales atunci când vă recuperați dintr-un eșec. Acest instrument este specializat pentru comercianții binari care folosesc strategia Martingale și vă permite să introduceți numărul de tranzacții și profituri asociate cu brokerul dumneavoastră. În câteva secunde, veți obține o defalcare detaliată a pașilor necesari de martingale, pe baza informațiilor dvs.

Știați că atracția unei abordări martingale poate veni cu un risc neclintit? Acesta este motivul pentru care intenția estimatorului nostru include sprijinirea managementului riscului pentru a lua decizii informate cu privire la acest factor critic în practica de tranzacționare.

Instrumentul nr. 17 – Calculator de gestionare a banilor cu opțiuni binare

Calculatorul de gestionare a banilor Opțiuni binare al binaryoptions.com
Calculator de gestionare a banilor Binaryoptions.com

Al nostru Calculator de gestionare a banilor cu opțiuni binare tinde spre vă ajută să determinați valoarea investiției corecte pentru fiecare tranzacție, astfel încât să vă puteți duce gestionarea banilor la următorul nivel. Introducând detalii precum soldul contului și procentul de risc, acest instrument inteligent va scoate suma optimă de tranzacționare potrivită pentru o singură tranzacție cu opțiuni binare, adaptată doar pentru dvs.

Indiferent dacă sunteți un comerciant aventuros sau precaut prin natura lor, puteți personaliza calculatorul nostru de gestionare a banilor pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră unice în următoarele manevre de opțiuni binare.

Instrumentul nr. 18 – Calculator de profit pentru opțiuni binare

Calculatorul de profit al Opțiunilor Binare de binaryoptions.com
Calculator de profit Binaryoptions.com

În cele din urmă, pentru a vă ajuta să urmăriți profiturile și pierderile dvs., vă prezentăm Calculator de profit pentru opțiuni binare, care vă permite să introduceți suma investiției, randamentul brokerului și numărul de tranzacții câștigătoare și pierdute, pentru a calcula instantaneu fie profiturile totale, fie pierderile pentru dvs..

Cu aceste date la îndemână, cum ar fi un registru digital, vă va ajuta să eliminați greșelile de calcul și să urmăriți mai eficient performanța generală de tranzacționare, indiferent dacă sunteți nou pe punte sau explorați deja în mod obișnuit marea liberă a pieței de tranzacționare! Poate fi cu siguranță un adevărat aliat atunci când vine vorba de luarea unor decizii informate pe orizonturi sensibile la timp. Încercați instrumentul nostru - nu veți regreta.

Profitând de tranzacționarea cu opțiuni binare, puteți obține un venit constant și previzibil. Evitați să puneți prea multă încredere în evenimente întâmplătoare. Puteți prelua controlul asupra tranzacționării și finanțelor dvs. cu ajutorul acestor instrumente de tranzacționare (cu excepția tranzacționării automate, pe care vă recomand să o evitați). Dacă nu, aceste instrumente vor fi folosite în detrimentul dumneavoastră.

Concluzie – Folosiți unele dintre cele mai bune instrumente de opțiuni binare!

Tranzacționarea cu opțiuni binare este o modalitate excelentă de a face bani, dar numai dacă dvs aplicați aceste instrumente de top. Cu tehnica de tranzacționare adecvată nevoilor dvs., puteți câștiga cu ușurință bani. Un investitor care dorește să câștige bani rapid pe piață ar putea considera opțiunile binare ca fiind o alegere viabilă. Vă permite să tranzacționați o varietate de active diferite. Câștigurile dvs. ar putea fi chiar crescute cu ajutorul unui broker de renume și de încredere.

Pentru a profita la maximum de contul dvs. de tranzacționare, ar trebui să utilizați aceste instrumente la maximul lor potențial (și să pierdeți mult mai puțin, la fel de important). Scrieți cum doriți să utilizați aceste instrumente în strategia dvs. de tranzacționare și testați orice modificări aduse sistemului înainte de a le implementa.

➨ Înscrie-te cu cel mai bun broker binar Pocket Option acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Alte instrumente importante pentru tranzacționarea cu opțiuni binare:

Întrebări frecvente (FAQ) despre instrumentele opțiunilor binare

Care sunt instrumentele esențiale de tranzacționare pentru un comerciant de opțiuni binare?

Instrumentele de tranzacționare esențiale pentru un comerciant de opțiuni binare includ instrumente de recunoaștere a modelelor de diagrame, calculatorul auto-pivot, diagrame interactive și conturi demo. Aceste instrumente vă ajută să preziceți direcția activelor, precum și să identificați nivelurile cheie de suport și rezistență, să efectuați analize tehnice și să practicați strategii de tranzacționare fără a risca bani reali.

De ce sunt importante instrumentele de recunoaștere a modelelor grafice pentru tranzacționarea cu opțiuni binare?

Instrumentele de recunoaștere a modelelor grafice vă ajută, ca comerciant, să determinați direcția unui activ. După cum probabil știți, toate tranzacțiile cu opțiuni binare se bazează pe prezicerea direcției activului. Modelele grafice oferă un indicator clar în acest sens. Instrumente precum Autochartist și software-ul de recunoaștere a modelelor Schwab StreetSmart Edge pot identifica instantaneu aceste modele, pot prezice puterea și durata lor.

Cum poate beneficia un instrument de cont demo pentru comercianții cu opțiuni binare?

Conturile demo sunt de neprețuit pentru comercianții cu opțiuni binare, deoarece le permit să practice strategii și să facă greșeli fără a risca bani reali. Oferă o platformă pentru comercianți pentru a învăța și a-și perfecționa tehnicile de tranzacționare. În timp ce obținerea unui cont demo pentru opțiuni binare neobligatorii poate fi o provocare, brokerii precum Quotex oferă conturi demo nelimitate, neobligatorii pentru practică.

Care sunt unele instrumente avansate disponibile pentru tranzacționarea cu opțiuni binare?

Instrumentele avansate pentru tranzacționarea cu opțiuni binare includ caracteristici precum Extend (rollover). Permite extinderea poziției dincolo de timpul de expirare inițial. Un altul este Închiderea timpurie, care permite părăsirea unei poziții înainte de expirare. Reversarea dublează investiția actuală. Există o platformă deschisă pentru diagrame îmbunătățite. Există și: Auto-trading; Analiza zilnică și lunară a pieței; calendarul financiar; Semnale comerciale; Resurse de învățare; și Instrucțiuni unu-la-unu. Aceste instrumente, atunci când sunt utilizate corect, pot îmbunătăți strategiile de tranzacționare și pot crește potențialul de profit.